Autonvuokraus
Palanga
Piilota
Liettua // Palanga
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Palanga

Sixt Autovuokraamot Palangassa sijaitsevat keskeisillä ja helpoilla paikoilla kauniissa rantakaupungissa ja toimipisteistämme saatkin vaivatta käyttöösi haluamasilaisen vuokra-auton, jonka avulla voit suunnata tutkimaan vaikka koko lähiseutua kaikessa rauhassa. Toimipisteidemme vuokra-autokalusto kattaa monipuolisesti erilaisia ja eri tarkoituksiin sopivia vuokra-ajoneuvoja. Jos esimerkiksi kaipaat lomaasi hieman luksusta, voit hankkia meiltä käyttöösi upean urheilu- tai avoauton. Jos taas suunnittelet matkaa kaupungin luontoon, voit vuokrata meiltä tarkoitukseen soveltuvan maasturin. Mikäli tarkoituksenasi on pysytellä kaupungissa ja sen lähialueilla voi paras valinta olla taloudellinen ja käytännöllinen henkilöauto tai farmari.

 
 • Palanga Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Liepojos 1
  00169 Palanga

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 17:00
  Juhlapyhä10:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Palanga/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotels
  00135 Palanga

  ma. - to.08:00 - 19:00
  pe. - su.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Palangassa onnistuu vaivattomasti Sixtiltä

Kun päätät vuokrata meiltä auton, voit valita sen ohella erilaisia lisäpalveluita helpottamaan matkaasi. Halutessasi voit pientä lisämaksua vastaan päästä nauttimaan esimerkiksi vapaista ajokilometreistä, turvata matkasi kolari- tai matkanjatkumisturvalla, varustaa vuokra-auton navigaattorilla tai vaikkapa hankkia meiltä mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Luonnollisesti löydät meiltä myös monia erilaisia lasten turvaistuimia ja -kaukaloita. Olethan myös huomannut, että takaamme käyttöösi valitun autokategorian mukaisen vuokra-auton, emme tiettyä automallia. Autovuokraamomme Palangassa palvelevat joustavin aukioloajoin.

Autonvuokraus Palangassa kannattaa

Liettuan kesäpääkaupungiksikin tituleerattu länsirannikolla sijaitseva Palanga on mielenkiintoinen ja verrattain rauhallinen kohde meren rannalla, missä voit viettää päiväsi huoletta upealla Välimeren kohteita vastaavalla, noin 30 kilometriä jatkuvalla hiekkarannalla loikoillen tai harrastaen erilaisia vesiaktiviteetteja, tai vaikkapa ratsastusta tai tennistä. Palangassa on sen upeiden rantojen ohella myös nähtävyyksiä, joihin kannattaakin käydä tutustumassa. Kaupungista löytyy muun muassa mielenkiintoinen meripihkamuseo, joka Biruten mäen ja upean kasvitieteellisen puutarhan tapaan sijaitsee vuonna 1897 rakennettua Kreivi Tyskevitsin linnaa ympäröivällä palatsi- ja puistoalueella. Vuokra-autolla Palangassa pääset tutustumaan helposti kaupungin läheisiin kauniisiin ja rauhallisiin luontoalueisiin sekä sen moniin kylpylöihin. Halutessasi pääset autolla suuntaamaan myös kaupungin eläintarhaan tai huvipuistoon. Aikaa kaupungissa voi myös viettää sen pääkadun erinomaiseen ravintolavalikoimaan tutustuen ja jatkaa pääkadun päästä matkaa kaupungin tunnetulle, noin puolen kilometrin mittaiselle meren päällä kulkevalle kävelysillalle.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service