Autonvuokraus
Vilnius
Piilota
Liettua // Vilnius
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vilnius

Sixt Autovuokraamoista Vilnasta löydät monipuolisen kattauksen laadukkaita vuokra-autoja, joita voit vuokrata myös alle 25-vuotiaana. Autovuokraamomme Vilnassa mahdollistavat vuokra-ajoneuvon vuokrauksen paikan päällä tai jo etukäteen, mikäli olet varma, että kaipaat kaupungissa autoa käyttöösi. Etukäteisvarauksen voit tehdä esimerkiksi internetissä tai mobiilisovelluksellamme, sekä tietysti soittamalla. Monipuolinen autovalikoimamme kattaa niin kaupunkiin soveltuvat henkilöautot ja farmarit kuin myös esimerkiksi upeat avo- ja urheiluautot sekä maastossa vierailua suunnittelevan käyttöön soveltuvat maasturit.

 
 • Vilna Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Rodunios Kelias 1
  02189 Vilnius

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Vilna Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sodu str. 14
  01313 Vilnius

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Vilna/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotel
  02189 Vilnius

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Vilna/Radisson BLU Lietuva

  Sixt Autonvuokraus
  Konstitucijos pr. 18
  09308 Vilnius

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Vilnassa mahdollistaa paljon

Autonvuokraus Vilnassa Sixtiltä ei välttämättä tarkoita pelkkää vuokra-auton hankkimista, vaan sen ohella sinulla on mahdollisuus hyödyntää hyödyllisiä lisäpalveluitamme. Jos esimerkiksi liikut lasten kanssa, sinulla on mahdollisuus valita haluamasilainen vauvan turvakaukalo, vahvistettu lasten turvaistuin tai vahvistettu koroke valikoimastamme. Jos taas haluat varautua kaikkeen, voit hankkia valmiiksi kattavasti vakuutetun auton lisäturvaksi vaikkapa matkan jatkumisturvaa tai varkausturvaa. Kiinnitäthän huomiota myös siihen, että tarjoamme autoa vuokraavalla aina valitun autokategorian mukaisen ajoneuvon sen sijaan, että takaisimme tietyn automallin tai -merkin.

Matkaile vuokra-autolla Vilnassa

Liettuan pääkaupunki Vilna on kaunis ja historiallinen kaupunki jonka monipuoliseksi kokemiseksi kannattaa reissussa kulkupeliksi hankkia vuokra-auto. Kaupungissa kannattaa tutustua ainakin kauniiseen eri aikakausia sekoittavaan Unescon maailmanperintökohteisiinkin kuuluvaan vanhaan kaupunkiin, jonka pääkadun Pilieksen eli Linnakadun varrella on lukuisia upeita rakennuksia ja sen päässä kohoaa kaupungin katedraali kellotorneineen. Katedraalia ympäröivän aukion takana sijaitsee mäenharja, missä kaupungin maamerkki ja kansallinen symboli, linnakkeen nykyisin museona toimiva vanha vartiotorni, Gedemiaksen torni kohoaa. Tornin juurella sijaitsee myös ehdottomasti vierailemisen arvoinen Kansallismuseo. Vuokra-autolla Vilnassa kannattaa suunnata ainakin Trakaihin, joka on kuuluisa historiallisesta linnastaan Galve-järven rannalla, missä tarjoutuu mahdollisuus myös esimerkiksi polkuveneiden vuokraukseen. Toinen ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseva ehdoton vierailukohde on kaupungin televisiotorni, josta aukevat upeat näkymät ja jonka huipulla sijaitsee pyörivä ravintola. Tornin yhteydestä löydät myös Itsenäisyystaistelun museon. Shoppailijan taas kannattaa kääntää vuokra-auton nokka kohti suuria ostoskeskuksia kuten Akropolista tai hieman lähempänä keskustaa sijaitsevaa Europaa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service