Autonvuokraus
Vilnius Lentoasema
Piilota
Liettua // Vilnius // Vilna Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Vilna Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rodunios Kelias 1
  02189 Vilnius LT +370-52-395636
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VNO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Vilnan lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Vilnan kansainvälisellä lentokentällä! Saapuessasi Vilnan lentoasemalle löydät tiesi Sixt Autovuokraamoon vaivattomasti seuraamalla autonvuokrausalueelle johdattavia opasteita. Kattavasta valikoimastamme löydät vuokra-auton kaikkiin tarpeisiisi ja saat matkallesi kätevän ja sulavan alun. Vilnan kansainvälisen lentokentän autokalustomme kattaa mallit vauhdikkaista ja virtaviivaisista urheiluautoista luotettaviin ja ketteriin maastureihin, sekä kaikkiin tilanteisiin soveltuviin klassisiin henkilöautoihin. Autonvuokraus Vilnan lentoasemalta tapahtuu käden käänteessä piipahtamalla toimipisteessämme!

Lisätietoa lentokentästä

Asiantuntevan ja tehokkaan palvelumme ansiosta saat vuokra-autosi Vilnan lentoasemalta allesi silmänräpäyksessä. Voit palauttaa vuokra-autosi toimipisteeseemme mihin vuorokaudenaikaan tahansa, sillä palvelemme sinua kellon ympäri. Vilnan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on loistavat kulkuyhteydet junalla ja linja-autolla. Autonvuokraus Vilnan lentoasemalta takaa kuitenkin kaupungin valloittamiselle mutkattomimman ja mukavimman aloituksen. Halutessasi vuokra-autoihimme on saatavilla lisävarusteina esimerkiksi lastenistuin, navigaattori taikka MP3-soitin. Mikäli kaipaat lisäturvaa matkallesi, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös kattava vakuutus. Muistathan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian, kun varaat vuokra-autoa.

Lisätietoa kaupungista

Liettuan kaunis ja perinteikäs pääkaupunki hurmaa tunnelmallaan ja arkkitehtuurillaan. Matkailijat ihastuvat varsinkin joenvarren puhtauteen ja vehreyteen, eivätkä historiallinen tunnelma ja nähtävyydet taatusti jätä ketään kylmäksi. Kaupungin lukemattomat perinteistä ruokaa ja olutta tarjoilevat ravintolat sekä kodikkaat majatalot tarjoavat hurmaavat puitteet matkailulle, ja varsinkin vanhassa kaupungissa vierähtää helposti päivä jos toinenkin. Vierailemisen arvoisia paikkoja ovat etenkin tunnetut Sts. Peterin & Paulin, ja St. Annen katedraalit, sekä vaikuttava Trakain linna ja museo, joihin kaikkiin matkaat helposti vuokra-autolla. Mikäli halajat kaupungin rajojen ulkopuolelle, on sinulla rajattomat mahdollisuudet nauttia maan vihreästä maaseudusta, sekä lukemattomista idyllisistä pienistä kylistä ja kaupungeista. Maan rannikon päättymättömät hiekkaiset rannat mahdollistavat aavat ja nautinnolliset näkymät Itämerelle. Historiallisen kaupungin sijainti luo myös loistavat mahdollisuudet ajella seikkailulle rajojen yli esimerkiksi Puolaan tai Latviaan vain muutamassa tunnissa, eikä kaunis ja Baltian suosituin matkakohde Tallinnakaan ole mahdottoman ajomatkan päässä. Hyödynnä siis joustava autonvuokrauksemme Vilnan lentoasemalla, ja omanlaisesi seikkailu voi alkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Vilnius Lentoasema VNO Rodunios Kelias 1 02189 Vilnius 54.642874, 25.277304 +370-52-395636

Sixt-toimipiste Vilnius Lentoasema VNO

Rodunios Kelias 1
02189 Vilnius
 
Puhelinnro +370-52-395636

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service