Autonvuokraus
Luxemburg Lentoasema
Piilota
Luxemburg // Findel // Luxemburg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Luxemburg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Counter Arrival Hall Level -1
  1110 Luxemburg-Findel LU +352-24647030
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LUX
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Luxemburgin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Luxemburgin lentokentällä - eli Findelin kansainvälisellä lentokentällä - on oiva paikka aloittaa matkasi ilman, että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, ja se onnistuu helposti tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Luxemburgin lentokentällä on saatavilla vuokra-autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai avoauton, tai halutessasi vaikka varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit palauttaa vuokra-autosi ympäri vuorokauden.

Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä

Luxemburgin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Findelin kansainvälisen lentokentän, lyhennettynä LUX, tuloaulan ensimmäisessä kerroksessa. Lentokenttä sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan noin 15 minuuttia. Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autolla.

Sixtin vuokra-autolla mahtavaan Luxemburgiin

Luxemburg eli Luxemburgin suurherttuakunta on noin puolen miljoonan asukkaan perustuslaillinen suurherttuakunta Länsi-Euroopassa. Tämän pienen sisämaavaltion naapurimaita ovat Ranska, Belgia ja Saksa. Kaikkein parhaiten pääset tutustumaan Luxemburgiin vuokraamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Luxemburgin lentokentältä, sillä tässä pienessä, mutta sitäkin ihanammassa maassa matkat eivät ole minnekään pitkät. Luxemburgin pinta-ala onkin vain 2586 neliökilometriä. Luxemburgin pääkaupunki tunnetaan nimellä Luxembourg City tai Ville de Luxembourg ja siellä asuu vain noin 100 000 vakituista asukasta.

Luxemburgista löydät vanhoja linnoja, taianomaisia metsäalueita, Moselin kauniin viinilaakson sekä vanhoja kyliä. Tähän yhteen maailman pienimmistä valtioista kannattaa tutustua oman aikataulun ja oman ajan mukaan, jolloin Sixt vuokra-auto on kerrassaan erinomainen valinta. Vuokra-auto allasi pääset minne haluat, milloin haluat. Ajele vaikka päiväretkelle Ranskan puolelle, jos siltä tuntuu. Matka Luxemburgista Pariisiin kestää vain neljä tuntia. Koko Eurooppa on avoin, kun allasi on Sixt vuokra-auto. Ota siis meihin yhteyttä jo tänään ja voimme aloittaa seikkailusi suunnittelun!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 20:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Luxemburg Lentoasema LUX Counter Arrival Hall Level -1 1110 Luxemburg-Findel 49.634464, 6.216373 +352-24647030

Sixt-toimipiste Luxemburg Lentoasema LUX

Counter Arrival Hall Level -1
1110 Luxemburg-Findel
 
Puhelinnro +352-24647030

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service