Autonvuokraus
Senai Lentoasema
Piilota
Malesia // Johor Bahru // Senai Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Senai Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lot E 10-6, Aeromall
  81250 Johor Bahru MY +60-124581729
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JHB
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 16:30
la.07:30 - 12:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Senain lentoasemalla

Anna huolettomuuden ihastuttaa seuraavalla matkallasi Malesian eksoottiseen lämpöön, ja vuokraa Sixt Autovuokraamo Senain lentoaseman laadukas ajoneuvo. Laajasta ajoneuvovalikoimastamme voit valita niin budjettitietoiselle matkalle taloudelliset sedanit, koko perheen kanssa lomailuun tilavat farmarit, ja maasturit haasteellisempaan maastoon, vaikkapa työmatkalle. Huomioithan valintaa tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Varauksen voit tehdä näppärästi jo kotona, verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja samalla voit lisätä varaukseesi hyödylliset lisävarusteet ja -palvelut. Napsauta varaukseen mm. GPS-navigaattori, mikäli et pidä eksymisistä ja tieosuudet ovat ennestään tuntemattomat, lasten turvaistuimet, mikäli seurueeseen kuuluu pienempiä matkalaisia ja erilaisia lisäturvia, joilla luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle.

Autonvuokraus Senain lentoasemalla

Senain vilkas lentoasema, lyhenteeltään JHB, sijaitsee eteläisessä Malesiassa, noin 22 kilometriä Johor Bahrun kaupungista pohjoiseen. Lentoasemalle on hyvät paikallisliikenneyhteydet, mikäli saavut muualta noutamaan Sixt-vuokra-autosi lentoasemalta. Toimipisteemme sijaitsee terminaalin oikealla puolella, autovuokraamoiden alueella saapumishallissa. Lentoasemalta on noin puolen tunnin ajomatka monipuoliseen Johor Bahrun kaupunkiin, ja pääkaupunki, Kuala Lumpuriin ajelee reilussa kolmessa tunnissa. Vain taivas on rajana, kun suunnittelet ajoreittejäsi, sillä me tarjoamme vapaat kilometrit!

Rentoudu rannoilla, seikkaile makujen maailmassa ja liiku vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Senain lentoaseman vuokra-autoillamme voit kokea monipuolisen maan upeat rannat, tai tutustua Portugalin siirtomaa-ajan värikkääseen Malakkan vanhaan kaupunkiin, jonne on noin 200 kilometriä Senain lentoasemalta. Rantapedot tutustuvat Desarun valkeahiekkaiseen ja suosittuun rantaan, joka on noin tunnin ajomatkan päässä itään päin Johor Bahrun kaupungista. Lasten kanssa matkustettaessa tarjoaa Johor Bahrun kaupunki useita kokemuksia, joista yksi on Legoland, keskustasta noin 17 minuutin ajomatkan päässä, ja toinen pienten matkalaisten mieluinen Sanrio Hello Kitty Town, noin 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Shoppailuhimojaan voi vähentää kätevästi vuokra-autoillen AEOn ja Paradigminin ostoskeskuksiin ajaen ja samalla jalkojaan säästäen. Seudun monet golf-kentät antavat loistavat puitteet rennoille liikeneuvotteluille, jonne ajat seurueesi tyylikkäästi Sixt Senain lentoaseman ensiluokkaisilla ajoneuvoilla. Kestitse seuruettasi myös malesialaisen keittiön herkuilla, kuten mee goreng mamakilla. Yritysasiakaspalvelumme auttaa mielellään yrityksenne autonvuokraukrausasioissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 16:30
la.07:30 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Senai Lentoasema JHB Lot E 10-6, Aeromall 81250 Johor Bahru 1.635915, 103.666654 +60-124581729

Sixt-toimipiste Senai Lentoasema JHB

Lot E 10-6, Aeromall
81250 Johor Bahru
 
Puhelinnro +60-124581729

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service