Autonvuokraus
Luqa
Piilota
Malta // Luqa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Luqa

Aurinkoinen ja kaunis Luqa avautuu eteesi sujuvasti, kun käyt Sixtin Autovuokraamossa hakemassa yhden laadukkaista ajoneuvoista allesi ja lähdet huristamaan pitkin Maltan teitä! Autonvuokraus on tehty meillä mahdollisimman helpoksi, jotta voit keskittyä nauttimaan tärkeimmästä asiasta eli matkastasi Luqassa. Voit suorittaa vuokrauksen halutessasi jo etukäteen käyttäjäystävällisillä verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Nettisivuillamme pääset tutustumaan kattavaan autovalikoimaamme sekä vertailemaan vuokra-autojamme tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisesti. Panostamme autokalustomme turvallisuuteen ja laadukkuuteen, sillä tyytyväisyytesi on meille tärkeää. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, ja autamme mielellämme!

 
 • Malta Luqa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin Autovuokraamo palvelee Luqassa ripeästi ja taidokkaasti

Me haluamme tarjota sinulle mahdollisimman mielekkään kokemuksen, kun kyseessä on autonvuokraus ja matkasi Luqaan, ja olemmekin valinneet monenlaisia eri ajoneuvoja eri kategorioissa asiakkaidemme käyttöön. Jos olet liikkeellä työmatkalla, itsenäisellä lomalla tai matkakumppanin kanssa, voit valita jonkin henkilöautoistamme, tai halutessasi vaikkapa urheiluauton tai avoauton tuomaan glamouria tai vauhdin hurmaa matkasi varrelle. Farmariin saat pakattua kaiken tarvittavan perhettäsi tai isompaa matkaseuruetta varten, ja maasturilla liikut haasteellisemmassakin maastossa missä tahansa säässä. Emme voi taata tiettyä ajoneuvon mallia, mutta saat valittua vuokra-auton kategorian kätevästi vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Suosittelemme tutustumaan myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, sillä esimerkiksi GPS-navigaattorista ja lisävakuutuksista voi olla suuri hyöty reissun päällä. Kaikissa kysymyksissä sinua auttaa asiakaspalvelumme - viikon jokaisena päivänä.

Vuokra-autolla koet Luqan lisäksi myös muut Maltan nähtävyydet

Luqan kylä, jonka nimi tarkoittaa maltan kielellä poppelia, on maltalaiseen tapaan tiiviisti asutettu kylä tämän pienen saarivaltion eteläisessä osassa. Kylässä sijaitsee Pyhän Andreasin kirkko ja pyhimyksen kunniaksi järjestettyä juhlaa vietetään vuosittain heinäkuussa. Luqasta on lyhyt ajomatka maan pääkaupunkiin Vallettaan, ja periaatteessa kaikkialle saaren tärkeisiin kohteisiin. Voit esimerkiksi karauttaa maan kansalliseen akvaarioon St. Pauls Bayssä, Maltan haukkakeskukseen Siggiewiin ihailemaan haukkojen ja muiden petolintujen lentoa, tai Mdinaan vanhaan kaupunkiin ihailemaan vanhoja keskiaikaisia kujia ja rakennuksia. Dingli Cliffsin kalliolla pääset ihailemaan upeita maisemia ja Victoriassa Citadelin tai Cittadellan linnoitusta. Sixtin avulla voit kokea kaiken tämän ja paljon enemmänkin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service