Autonvuokraus
Casablanca Lentoasema
Piilota
Marokko // Casablanca // Casablanca Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Casablanca Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mohammed V Internat. Airport
  20000 Casablanca MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CMN
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Casablancan lentokentällä

Helpota matkantekoa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Casablancan lentokentältä! Meiltä löydät turvalliset vuokra-autot jokaisen matkailijan makuun. Vuokraa näppärä henkilöauto vaivattomaan ajoon. Tilavan maasturin kyytiin mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisäpalveluistamme voit valita lastenistuimet perheen pienimmille. Isompikin seurue matkustaa helposti kätevällä minibussilla, ja lisäkuljettajapalvelulla saat joustoa kuskin vaihtoon matkan aikana. Mikäli olet Casablancassa ensimmäistä kertaa, muista myös GPS-navigaattorimme. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Sixtin kautta autonvuokraus Casablancan lentokentällä on mutkatonta ja edullista!

Autonvuokraus Casablancan lentokentällä

Casablancan Mohammed V:n kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CMN, sijaitsee kaupungista 30 kilometriä kaakkoon. Matkan taittaa vuokra-autolla liikenteestä riippuen noin 45 minuutissa. Varaa vuokra-auto Casablancan lentokentältä helposti joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Kun saavut kohteeseen, työntekijämme on sinua vastassa toimipisteellämme terminaali 2:n saapumisaulassa. Lisätietoja autonvuokrauksesta Casablancan lentokentällä saat asiakaspalvelustamme, joka on auki viikon jokaisena päivänä. Nouda vuokra-auto Casablancan lentokentältä, ja matkasi voi alkaa!

Tutustu tunnelmalliseen Casablancaan Sixtin vuokra-autolla

Elokuvasta tuttu Casablanca, Marokon suurin kaupunki, on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Tämä miljoonakaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin, ja siihen tutustuminen käy helposti Sixtin vuokra-autolla ajaen. Casablanca on mielenkiintoisten nähtävyyksien, hyvän ruoan ja pitkien hiekkarantojen kaupunki. Casablancan vanhassa kaupungissa matkailija voi ihastella historiaa huokuvaa arkkitehtuuria, ostaa perinteisiä marokkolaisia tuotteita sekä nauttia maukkaasta ruoasta. Kaupungin tärkein nähtävyys on Atlantin rannalla sijaitseva hulppea Hassan II:n moskeija, jonka 210-metrinen minareetti on maailman korkein. Moskeijalle on kaupungista noin 7 kilometriä.

Uuteen urbaaniin Marokkoon kannattaa lähteä tutustumaan Casablancan moderniin keskustaan, joka vilisee elämää. Vieraile ostoskeskuksissa, ravintoloissa ja museoissa. Rentoutumiseen Casablancalla on tarjota lukuisia puistoja sekä hiekkarantoja. Aja puoli tuntia keskustasta pohjoiseen, Bouskouraan, missä voit piiloutua hetkeksi kaupungin vilinältä. Metsä tarjoaa kävelyreittejä ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Ain Diabin rannalla, puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista, voit lämpimänä kesäpäivänä käydä pitkäksesi ottamaan aurinkoa ja pulahtaa kimmaltavaan meriveteen. Rannalla on mahdollista myös harrastaa vesiurheilulajeja, kuten surffausta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Casablanca Lentoasema CMN Mohammed V Internat. Airport 20000 Casablanca 33.371861, -7.580035 +212-600077800

Sixt-toimipiste Casablanca Lentoasema CMN

Mohammed V Internat. Airport
20000 Casablanca
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service