Autonvuokraus
Fes
Piilota
Marokko // Fes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fes

Sixt Autovuokraamo Marokon Fésissä palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme, joilta saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoista. Autokalustostamme löytyy muun muassa pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, sekä isommille porukoille sopivia minibusseja. Löydät meiltä varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Varauksen voit hoitaa ennakkoon joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä. Otathan rohkeasti yhteyttä!

 
 • Fez Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Fez Int. Airport
  30000 Fes

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Fez Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Almohades Avenue
  30050 Fes

  ma. - la.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Fésissä turvaa matkasi

Autonvuokraus Fésin Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Löydät ajankohtaisen tilanteen saatavilla olevista ajoneuvoista verkkosivuiltamme - merkitset ainoastaan ajankohdan ja teet varauksen. Kaikki automme ovat uusia, hyvin varusteltuja ja tulevat tunnetuilta valmistajilta. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Laajan vuokra-autojen valikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Fésin lähialueisiin tutustuminen käy helpoiten lisäämällä vuokra-autoosi lisäpalveluna navigaattorin, jonka avulla et eksy. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle, joten voit keskittyä lomailuun ja jättää murehtimisen muille. Jos matkustat isomman ryhmän kanssa, matkantekoanne helpottanee, mikäli lisäätte varauksellenne muitakin kuljettajia, niin voitte jakaa ajovuoroja ryhmän kesken.

Kiehtova Fés tutuksi Sixt vuokra-autolla

Fés, muilta nimiltään Fes, Fez tai Fes, on Marokon kolmanneksi suuri kaupunki hieman yli miljoonalla asukkaallaan. Tässä jo 800-luvulla perustetussa kaupungissa sijaitsee maailman vanhin yliopisto, Al-Karaouinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 859. Tämä Marokon pääkaupunkinakin toiminut kaupunki on erityisesti tunnettu laajasta vanhasta kaupungistaan, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Nimellä Fés al Bali eli Vanha Fés tunnettu vanha kaupunki on perustettu vuosien 789 ja 808 välillä ja se on suurin autoton alue maailmassa. Matkaa tähän kiehtovaan vanhaan kaupunkiin on keskustan ytimestä vain muutama kilometri. Matkan taitat yhdessä hujauksessa Sixt vuokra-auto allasi. Jos taas haluat lähteä pidemmälle matkalle, voit suunnata vaikkapa Marokon pääkaupunkiin Rabatiin. Ajat noin 200 kilometrin matkan tyylillä Sixt vuokra-auto allasi. Me Sixtillä haluamme varmistaa, että matkasi sujuu suunnitelmiesi mukaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service