Autonvuokraus
Fez Lentoasema
Piilota
Marokko // Fes // Fez Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fez Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Fez Int. Airport
  30000 Fes MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: FEZ
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Fesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Fesin lentokentällä on loistava tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Marokkoon. Autonvuokraus Fesin lentokentällä on helppoa, ja sen ansiosta voit aloittaa matkasi ilman turhia rajoitteita liikkumisen suhteen. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan farmarin tai maasturin vaativiin olosuhteisiin. Oli tarpeesi vuokra-autolle mikä hyvänsä, joustava asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Voit kysyä asiakaspalvelustamme myös mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autovuokraamo sijaitsee kätevästi saapuvien lentojen aulassa lentokentällä.

Autonvuokraus Fesin lentokentällä

Fesin lentokenttä sijaitsee noin kahdentoista kilometrin ja kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Fesin kaupungista. Lentokenttä tunnetaan myös Fes-Saisin lentokenttänä, ja sen kansainvälinen lyhenne on FEZ. Huomioithan, että kaupungin keskustassa ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä, joten autonvuokraus kannattaa tehdä jo lentokentällä. Autonvuokraus Fesin lentokentällä käy helposti ja kätevästi: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse. Saavuttuasi lentokentälle seuraa Sixt-kylttejä, ja päädyt toimipisteelle saaden vuokra-auton heti käyttöösi.

Koe kiehtova Fes monipuolisimmin vuokra-autolla liikkuen

Autonvuokraus Fesin lentokentällä varmistaa, että pystyt liikkumaan ilman turhia rajoituksia ja saamaan mahdollisimman paljon irti vierailustasi Marokkoon. Ota vuokra-auto käyttöösi jo heti lentokentällä Sixt Autovuokraamosta, ja lähde tutustumaan Fesin lukuisiin nähtävyyksiin. Fes on Marokon pohjoisosassa sijaitseva kaupunki, joka perustettiin 700-luvulla. Fes-joki virtaa vanhan kaupungin läpi, ja kaupunki sijaitsee laakson pohjalla. Vuokra-autolla voit ajaa katsomaan vaikkapa upeaa Medersa Bou Inania -moskeijaa, joka rakennettiin vuosina 1350-1357 sulttaani Bou Inanin toimesta.

Vuokra-auto allasi voit myös käydä tutustumassa Fes el Balin medinaan, ihaillen sen kauniita historiallisia rakennuksia. Borj Nordin alueella puolestaan voit käydä katsomassa 1500-luvulla rakennettua linnoitusta ja sen sisällä olevaa upeaa asemuseota. Museovierailun jälkeen voit kiivetä kukkuloille tutkimaan hauta-alueen vaikuttavia raunioita. Batha-museossa voit nähdä perinteistä marokkolaista käsityöosaamista. Museon sisäpihalla on myös kaunis puutarha, joka on täynnä vehreitä puita, joiden lomassa on tunnelmallista käyskennellä. Nämä ja monet muut nähtävyydet ovat ulottuvillasi kaikkein helpoimmin, kun vuokraat käyttöösi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fez Lentoasema FEZ Fez Int. Airport 30000 Fes 33.930640, -4.982152 +212-600077800

Sixt-toimipiste Fez Lentoasema FEZ

Fez Int. Airport
30000 Fes
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service