Autonvuokraus
Nador
Piilota
Marokko // Nador
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nador

Jos olet matkaamassa Nadoriin Marokkoon, käy Sixtin Autovuokraamossa noutamassa yksi laadukkaista vuokra-autoistamme käyttöösi ja tee reissustasi upea elämys! Auton ratissa pääset kokemaan tämän Afrikan maan kaikkein sujuvammin, kun olet riippuvainen vain omista aikatauluistasi. Kattavassa autovalikoimassamme on vuokra-autoja moneen eri makuun, jotta sinun on mahdollista valita juuri sinua miellyttävä vaihtoehto. Autonvuokraus kauttamme on aina helppoa ja sujuvaa, ja pystyt luottamaan autokalustomme turvallisuuteen niin Nadorissa kuin missä päin maailmaa tahansa. Jos sinulla on kysyttävää vuokrauksesta, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Nador Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tee Nadorin matkastasi täydellinen elämys Sixtin vuokra-auto allasi

Matkustaessa moni haluaa mielellään liikkua lentokentältä hotellille tai hotellilta nähtävyyksiin mahdollisimman sujuvasti, ja tällöin autonvuokraus on hyvä valinta. Autovuokraamomme Nadorissa varustaa sinut mielellään matkaan esimerkiksi henkilöautolla tai vaikkapa maasturilla. Perheelle tai isommalle matkaseurueelle voi farmari olla kätevä vaihtoehto, ja halutessasi tarjoamme käyttöösi myös luksusautoja ja minibusseja, jos olet menossa häämatkalle tai jos seurueessa on useampi perhe mukana. Pyydämme ottamaan huomioon, että emme voi luvata jotakin tiettyä mallia ajoneuvosta, vain kategorian. Suosittelemme tutustumaan myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat tehtyä matkastasi mahdollisimman turvallisen ja laadukkaan. Valittavana on esimerkiksi lastenistuin ja GPS-navigaattori, jotka ovat sangen hyödyllisiä tien päällä liikkuessa. Kysy mielellään lisää, jos jokin mietityttää!

Autonvuokraus Nadorissa voi viedä sinut kätevästi myös Espanjaan

Nador on Marokossa sijaitseva rannikkokaupunki ja se on kuulunut aiemmin Espanjaan. Espanjalle yhä kuuluva Melillan autonominen kaupunki sijaitseekin vain 10 kilometrin päässä täältä. Nadorissa ollessasi sinun kannattaa ehdottomasti pistäytyä Monte Curcon puistossa, jossa pääset ihailemaan upeita maisemia ja mahdollisesti bongaamaan myös mago-apinoita. Nador Cornichessa pääset nauttimaan laguunin läheisyyden kauneudesta. Ota vuokra-auto allesi ja lähde Charrana Beachille nauttimaan rannan kirkkaista ja puhtaista vesistä, tai lähde vain suuntaamaan pitkin rannikkoa ja anna tien viedä! Joskus spontaanilla matkustusotteella saa aikaan ne kaikkein mieleenpainuvimmat matkamuistot, kun pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ilman stressiä määränpäästä tai aikataulusta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service