Autonvuokraus
Oujda
Piilota
Marokko // Oujda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Oudjassa laadukkaan vuokra-auton kyydittämänä

Kun matkasuunnitelmissa on Marokko ja siellä Oudja, SIxt Autovuokraamo on palveluksessasi tarjoten käyttöösi kattavat autonvuokrauspalvelut ja monet laadukkaat autokategoriat. Oudjasta löydät toimipisteemme lentokentältä, joten täällä pääset vuokra-autosi rattiin jo heti koneesta laskeuduttuasi, ja vältyt näin ollen julkisen liikenteen ruuhkabusseilta. Olitpa täällä sitten työn tai loman merkeissä, Oudjassa voit vuokrata meiltä käyttöösi kompaktin kokoisen henkilöauton, joka kulkee ketterästi kaupungin ruuhkaisimmillakin tieosuuksilla. Mikäli tilantarvetta ilmenee, farmarit tarjoavat väljyyttä niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Varaamalla pakettiauton varmistat tilan riittävyyden esimerkiksi harrastusvälineille tai muille tilaa vieville tavaroille. Vai haluatko edellä mainittujen autokategorioiden sijasta luksusauton lomaasi täydentämään? Siinä tapauksessa avo- ja urheiluautot ovat palveluksessasi.

 
 • Oujda Angads Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport Oujda
  60023 Oujda

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Turvaa matkasi erilaisin Sixt-lisäpalveluin

Pidäthän aina varausta tehdessäsi mielessä, että voimme taata käyttöösi haluamastasi vuokra-ajoneuvosta ainoastaan tietyn kategorian, emme tarkkaa automallia tai -merkkiä. Kun olet edennyt varaukseen, muistathan myös lisätä siihen matkalle haluamasi lisäpalvelut. Näitä ovat muun muassa kolariturva ja lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus. Vapaat ajokilometrit ja lisäkuljettajan lisääminen ovat nekin fiksuja, vapautta lisääviä ratkaisuja. Tutustu tarkemmin palveluihimme, lisää varaukseesi niistä itsellesi tärkeimmät ja matkan odottaminen voi jo alkaa!

Koe Itä-Marokon helmi Oudja vuokra-autosta käsin

Itäinen Marokko kätkee syleilyynsä puolisen miljoonan asukkaan Oujdan, joka on historiansa aikana niin vallattu, tuhottu kuin uudelleen rakennettukin lukuisia kertoja. Jo vuonna 994 perustettu kaupunki kertookin kävijälleen kirjavaa historiaa alueen tapahtumista. Marokkolaishenkeen rakennetut talot ja monumentit kiehtovat mystiikallaan, ja kauniit palmut täydentävät eksoottisen katukuvan. Koe värikkäät markkinat ja niiden valtava tarjonta niin mausteiden, hedelmien kuin tekstiilienkin saralla, kiehtovien tuoksujen ympäröimänä.

Aja katsomaan näkymiä myös keskustan katujen ulkopuolelle luotettavalla vuokra-autolla, joka kuljettaa ketterästi paikasta toiseen. Täällä julkinen liikenne voi olla kovin ahdasta etenkin ruuhka-aikoina, joten vuokra-auto on järkevin liikkumistapa kaikin puolin. Vältyt tilaamasta takseja ja törmäämästä kielimuureihin kuskien kanssa, kun suunnistat perille haluamiisi paikkoihin vuokra-autoon lisävarusteeksi valitsemasi GPS-navigaattorin avulla. Koe Marokon ja Oudjan kaupungin kauneus Sixt Autovuokraamon avustamana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service