Autonvuokraus
Oujda Angads Lentoasema
Piilota
Marokko // Oujda // Oujda Angads Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oujdan lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport Oujda
  60023 Oujda MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OUD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Oujdan lentokentällä

Kiehtova ja mystinen Marokko odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa ja voitkin napata saapuessasi laadukkaan vuokra-auton matkaasi suoraan Oujdan lentokentältä. Valikoimamme on kattava ja kaikki vuokra-ajoneuvomme saat vuokrattua aina kilpailukykyiseen hintaan. Taloudellisilla henkilöautoillamme ja farmareillamme matkustaa mukavasti vaikka koko perhe. Näyttävät urheilu- ja avoautomme tarjoavat unohtumattomat kyydit reissullasi. Tilavilla maastureillamme pääset puolestaan seikkailemaan, sillä näillä taitat haastavammatkin reittivalinnat kätevästi. Mikäli tiedossa on tavarankuljetusta, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn automerkin tai -mallin varaaminen ei ole mahdollista. Kattavat lisäpalvelut tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan: kätevä GPS-navigaattori neuvoo turvalliset reitit Marokossa ja vapaat ajokilometrit mahdollistavat monipuolisen tutustumisen kohteeseen. Toimipisteemme löydät lentokentän sisäpuolelta, joten seuraa vain Sixt-kylttejä ja saavu luoksemme, niin autamme sinut eteenpäin uuden vuokra-autosi kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä niin löydämme sopivan vaihtoehdon juuri sinulle!

Autonvuokraus näppärästi Oujdan lentokentältä

Oujdan lentokenttä, lyhennettynä OUD, sijaitsee noin 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja sieltä onkin helppo jatkaa matkaa eteenpäin Marokossa. Toimipisteemme löydät lentokentän sisäpuolelta ja sinne pääset seuraamalla kylttejämme. Henkilökuntamme auttaa sinua uuden Sixt-vuokra-autosi kanssa ja pääset lähtemään kätevästi ajellen eteenpäin Oujdaa. Kaupungin keskustaan ajelet noin 20 minuutissa. Oujda sijaitsee Marokon itäosassa ja vain noin 14 kilometrin päässä Algerian rajasta. Voit aina olla meihin yhteydessä, sillä jos jokin kysymys painaa mieltäsi, autamme sen kanssa mielellämme!

Nauti kiehtovasta Oujdasta Sixtin vuokra-auton kyydissä

Käytämällä autonvuokrausta Sixt Autovuokraamo Oujdan lentokentältä voit nauttia matkastasi Marokossa rauhassa, omien aikataulujen puitteissa ja nähdä sekä kokea kohteesi mahdollisimman monipuolisesti. Oujdan kaupungista löytyy mielenkiintoista historiaa, sillä menneiden vuosisatojen aikana kaupunki on vallattu, tuhottu ja jälleenrakennettu moneen kertaan. Omalla Sixtin vuokra-autolla käyt tutustumassa myös Algerian rajaan vikkelästi, sillä se sijaitsee vain 14 kilometrin päässä Oujdasta. Kaupungissa on useita moskeijoita, joiden luokse on kätevää ajaa vuokra-autolla, sekä noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee laaja Sidi Maafan luontoalue. Anna Sixtin tehdä matkastasi unohtumaton ja ota allesi laadukas vuokra-auto heti lentokentältä ja nauti matkastasi täysillä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oujda Angads Lentoasema OUD Aéroport Oujda 60023 Oujda 34.787258, -1.940634 +212-600077800

Sixt-toimipiste Oujda Angads Lentoasema OUD

Aéroport Oujda
60023 Oujda
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service