Autonvuokraus
Rabat
Piilota
Marokko // Rabat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Rabat

Sixt Autovuokraamo Rabatissa toivottaa sinut tervetulleeksi Marokon sykkivään pääkaupunkiin! Erityisesti ensikertalaiselle, mutta myös vakituisemmalle vieraalle, autonvuokraus Rabatissa kannattaa, sillä sen ansiosta matkanteko helpottuu ja aikaa jää enemmän muuhun. Eikä kannata unohtaa ilmastoidun kulkuneuvon tärkeyttä Marokon helteessä. Autovalikoimamme kattaa henkilöautot, farmariautot sekä maasturit pidemmille aavikkoretkille. Osaava henkilökuntamme Rabatin Sixt Autovuokraamossa on valmiina auttamaan sinua löytämään sopivan vuokra-auton!

 
 • Rabat-Sale Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rabat Sale Airport
  11025 Rabat (Morocco)

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Rabat/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery Service
  . Rabat (Morocco)

  ma. - pe.08:30 - 12:30
   14:30 - 18:30
  la.08:30 - 12:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tutustu Rabatiin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Rabatissa sujuu vaivattomasti, sillä mikäli maksat vuokra-auton vasta noutaessasi sen, on varauksen peruutus tai sen tietojen muuttaminen ilmaista. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun, mutta mitään piilokuluja meillä ei ole. Luottokortilla maksaminen on sekin maksutonta.

Tarpeidesi mukaan löydät autovalikoimastamme niin henkilö- kuin farmariautotkin, joilla on helppo kierrellä kaupunkia. Mikäli mielessäsi on retki pidemmälle aavikolle, löydät meiltä myös jykevämpiä maastureita. Pystymme kuitenkin takaamaan vain toiveidesi mukaisen vuokra-autokategorian, emme valitettavasti tiettyä automerkkiä- tai mallia. Mallista tai merkistä riippumatta vuokra-automme ovat kuitenkin melko uusia - keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja. Kysy myös ihmeessä lisävarusteistamme! Jos esimerkiksi lomailet pienten lasten kanssa, tiedustele henkilökunnaltamme lastenistuinten vuokraamiselta. Myös GPS-navigaattorin vuokraus kannattaa, mikäli Rabat ei ole ennestään tuttu tai tarkoituksena on suunnata vuokra-auto alla kaupungin ulkopuolelle.

Vuokra-autolla Rabatissa, Marokon metropolissa

Noin 1,2 miljoonan asukkaan suurkaupungissa Rabatissa riittää Marokon matkalla nähtävää ja koettavaa, ja Sixtin vuokra-auto auttaa kokemaan mahdollisimman paljon! Ilmastoitu ajoneuvo tekee matkanteosta myös mukavampaa, sillä lämpötila Rabatissa kohoaa kesäisin helposti pitkälti yli kahdenkymmenen. Aja vuokra-auto ensimmäiseksi parkkiin keskustaan ja tutki Old Medinan torimarkkinoita tai aja satamaan ja nauti näköalasta merelle, ihastellen sataman venerivistöjä sekä Hassan Toweria ja Chellahn nekropolista. Illan tullen route cotiere eli vapaasti suomennettuna rantareitti on sekin näkemisen arvoinen. Aja myös hautausmaan ja Ouaidas-linnoituksen ohi ja ihastele auringonlaskua. Ja jos Rabat on jo nähty, niin noin 100 kilometrin päässä sijaitsee elokuvastakin tuttu Marokon suurin kaupunki Casablanca. Sixt vuokra-autolla Rabat ja sen lähiseudut tulevat tutuiksi mitä mukavimmin!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service