Autonvuokraus
Rabat/Delivery Service
Piilota
Marokko // Rabat // Rabat/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rabat/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery Service
  . Rabat (Morocco) MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 12:30
 14:30 - 18:30
la.08:30 - 12:30
 
 24 h nouto
24 h palautus

Tutustu kiehtovaan Rabatiin Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Rabat/Delivery Servicesta on mainio keino tutustua Rabatin eläväiseen kaupunkiin ja sen kiinnostavimpiin nähtävyyksiin. Vuokra-auto Rabat/Delivery Servicesta tarjoaa erityisen hyvät mahdollisuudet itsenäiseen matkantekoon, sillä toimitamme vuokra-autosi suoraan haluamaasi kohteeseen. Tilaa vuokra-autosi vaikkapa suoraan hotellille tai ajoita autonvuokraus alkamaan heti tärkeän työtapaamisen jälkeen, jolloin voit vaihtaa mukavasti vapaalle tutustuen Rabatiin. Ilmoita meille vain autonvuokrauksen alkamis- ja päättymisajankohta sekä paikka, josta haluat vuokra-autosi noutaa, ja Sixt-ammattilaisemme toimittaa sinulle vuokra-auton toivomanasi ajankohtana.

Marokon pääkaupungissa Rabatissa riittääkin kiehtovia nähtävyyksiä, joiden äärelle on helppo päästä vuokra-autolla. Aloita vaikkapa suuntaamalla vuokra-autollasi Bou Regreg-joen rannalla sijaitsevan historiallisen Kasbahin luokse, ja jatka Marokon historiaan uppoutumista vierailemalla noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsevassa arkeologisessa museossa. Autonvuokraus Rabat/Delivery Servicesta mahdollistaa myös mukavat päiväretket muualle Marokkoon. Miltä kuulostaisi vaikkapa päivän mittainen tutustumisretki elokuvistakin tuttuun, vain tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Casablancaan? Sixtiltä voit valita vuokra-auton omien tarpeidesi mukaan. Kompaktin henkilöauton avulla on näppärää puikkelehtia Rabatin kapeammillakin kaduilla, ja isompaan vuokra-ajoneuvoon puolestaan mahtuvat tilavasti niin matkustajat, matkatavarat kuin tuliaisetkin. Koko vuokra-autotarjontamme näet varauspalvelustamme.

Viimeistele onnistunut matkasi Rabatiin Sixtin lisäpalveluilla

Olitpa Rabatissa sitten lomaretkellä tai liikematkalla, Sixt Rabat/Delivery Servicen avulla voit suunnitella matkasi kuten itse haluat. Autonvuokraus Rabat/Delivery Servicesta tarjoaa joustavan keinon Rabatissa liikkumiseen, ja lisäpalveluidemme avulla matkantekosi sujuu entistäkin helpommin. Mikäli haluat maksimoida mielenrauhasi, voit lisätä autonvuokraukseesi valinnaisen lisäturvan perusvuokraan kuuluvien vakuutusten ja turvien lisäksi. Onko matkallasi mukana muitakin ajokortin omaavia? Kun nimeät autonvuokraukseesi lisäkuljettajan, voit asettua välillä mukavasti matkustajan paikalle ja antaa matkaseurasi kuljettaa teidät seuraavaan määränpäähänne. Lisäpalveluista suosittelemme myös esimerkiksi navigointilaitetta, joka kertoo sinulle kätevimmät reittivaihtoehdot Rabatissa liikkumiseen. Pyydämme huomioimaan, että varaus tehdään ajoneuvoluokkaa kohti, jolloin lopullinen automallisi voi poiketa varauksen esimerkkikuvasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 12:30
 14:30 - 18:30
la.08:30 - 12:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rabat/Delivery Service RBAC01 Delivery Service . Rabat (Morocco) 34.015019, -6.832681 +212-600077800

Sixt-toimipiste Rabat/Delivery Service RBAC01

Delivery Service
. Rabat (Morocco)
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service