Autonvuokraus
Rabat-Sale Lentoasema
Piilota
Marokko // Rabat // Rabat-Sale Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rabat-Sale Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rabat Sale Airport
  11025 Rabat (Morocco) MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RBA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Rabat-Salen lentokentällä

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamosta Rabat-Salen lentokentältä on loistava keino aloittaa matkasi Marokkoon. Lentokentältä saat käyttöösi vuokra-auton, jolla liikut kätevästi koko matkasi ajan vapaana kulkemiseen liittyvistä rajoituksista. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin haastaviin olosuhteisiin ja rankempaan ajoon. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamo sijaitsee lentokentän saapumisaulassa, joten sinun ei tarvitse etsiä vuokra-autoa itsellesi kaukaa. Autonvuokraus Rabat-Salen lentokentällä on tehokas, mukava, helppo ja aikaa säästävä ratkaisu.

Autonvuokraus Rabat-Salen lentokentällä

Rabat-Salen lentokenttä sijaitsee neljän kilometrin päässä Salen kaupungista, ja matka kestää vuokra-autolla kulkien ainoastaan seitsemisen minuuttia. Rabat-Salen lentokenttä palvelee sekä Salen kaupunkia että maan pääkaupunkia Rabatia. Rabatiin on lentokentältä matkaa noin kaksikymmentä kilometriä, ja matkan ajoaika on noin puoli tuntia. Lentokenttää kutsutaan myös Salen lentokentäksi, ja kentän kansainvälinen lyhenne on RBA. Autonvuokraus Rabat-Salen lentokentällä sujuu käden käänteessä: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Saavuttuasi lentokentälle voit hakea vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Salen kaupungissa ei ole omaa Sixt-toimipistettä, joten autonvuokraus kannattaa tehdä heti lentokentällä. Rabatin kaupungissa on oma Sixt Autovuokraamo.

Ota vuokra-auto allesi ja koe Rabat elämää vilisevä Marokon pääkaupunki

Vuokra-autolla ajat kädet käänteessä lentokentältä Marokon pääkaupunkiin Rabatiin, ja voit aloittaa matkasi Marokkoon ilman turhia rajoituksia liikkumisen suhteen. Vuokra-autolla kulkien ehdit näkemään matkasi aikana enemmän, ja saat matkastasi kaiken ilon irti. Rabat sijaitsee Atlantin valtameren rannalla Bou Regregin joen suulla. Eläväinen kaupunki on tärkeä tekstiili-, elintarvike- ja rakennusteollisuuskaupunki.

Vuokra-autolla ajat kätevästi katsomaan vaikkapa Hassan Toweria, joka on keskeneräisen moskeijan minareetti. Moskeijan rakennustyöt aloitettiin Abu Yusuf al-Mansurin toimesta vuonna 1195, mutta al-Mansurin kuoltua rakennustyöt seisahtuivat. Minareetti saavutti 44 metrin korkeuden, eli noin puolet alkuperäisestä tavoitekorkeudestaan. Voit vierailla myös Kasbahin asuinalueella, jota suojaavat 1000-luvulla rakennetun linnoituksen muurit. Historiasta kiinnostuneen kannattaa vierailla myös Rabatin arkeologisessa museossa, josta löytyy näyttelyjä esihistoriallisista ajoista ja muinaisista kulttuureista. Kaiken tämän koet kätevimmin, kun allasi on luotettava ja moderni Sixt vuokra-auto!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rabat-Sale Lentoasema RBA Rabat Sale Airport 11025 Rabat (Morocco) 34.036335, -6.748025 +212-600077800

Sixt-toimipiste Rabat-Sale Lentoasema RBA

Rabat Sale Airport
11025 Rabat (Morocco)
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service