Autonvuokraus
Tangier
Piilota
Marokko // Tangier
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tangier

Vierailemalla autonvuokrausasioissa Sixt Autovuokraamo Tangerissa voit aloittaa loma- tai työmatkasi hyvillä mielin. Vuokra-auton ansiosta et ole sidottu esimerkiksi julkisen liikenteen aikatauluihin etkä myöskään joudu etsimään jatkuvasti takseja. Laajasta vuokra-autojen valikoimastamme löydät niin henkilö- kuin farmariautotkin sekä jykevämmät maasturit ja nopeat, tyylikkäät urheilu- ja avoautot. Tarkistathan kaupungissa sijaitsevien toimipisteidemme osoitteet, muut yhteystiedot sekä autovalikoimat ennen maahan tuloasi. Vuokra-autojen valikoima, aukioloajat sekä palautusajat saattavat nimittäin vaihdella toimipisteittäin. Jos sinulla on jotain kysyttävää Tangerin Sixt Autovuokraamostamme, ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan! Ja mikäli olet liikenteessä yritysasiakkaan asemassa, voit ottaa suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Tanger Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Tangier Int. Airport
  90032 Tangier

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tanger Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Tanger Ville Gare
  90000 Tangier

  ma. - la.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tanger

  Sixt Autonvuokraus
  Rue Al Jabha Al Watania 2
  90000 Tangier

  ma. - pe.09:00 - 13:00
   14:30 - 18:30
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tanger Kaupungin Portti

  Sixt Autonvuokraus
  Mohamed VI Avenue
  90060 Tangier

  ma. - la.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Tangerissa hoituu sujuvasti Sixt Autovuokraamosta

Sixtin vuokra-autojen valikoima tässä kauniissa marokkolaisessa rantakaupungissa kattaa niin henkilöautot, isomman porukan tavarat vaivatta kyyditsevät farmariautot kuin aavikkoreissuille sopivat, jykevät maastoautotkin. Tietyissä toimipisteissämme voit myös vuokrata nopean urheiluauton tai avoauton, joten muista tutustua eri toimipaikkojemme valikoimaan hyvissä ajoin. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tietty automallia, vaan ainoastaan haluamasi autokategorian. Palveluihimme ei sisälly mitään piilokuluja missään vaiheessa; luottokortilla maksaminen on ilmaista kuten myös varauksen peruutus ja muuttaminen, jos maksat vasta vuokra-auton noudon yhteydessä. Tosin alle 25-vuotiaasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun. Muistathan kysyä asiakaspalvelijaltamme myös lisäpalveluistamme, kuten lapsiperheelle tarpeellisesta lastenistuimesta tai ensikertalaiselle hyödyllisestä GPS-navigaattorista.

Sixtin vuokra-auton avulla Tangerin historia tulee lähelle

Autonvuokraus Tangerissa kannattaa, sillä näin sinulla on aina allasi varmasti viileä ajopeli Marokon matkallasi. Kaupungin ilmasto on nimittäin usein lämmin, ja kesäisin lämpötilat voivat helposti nousta lähemmäs kolmeakymmentä astetta. Kaupunki on ollut portti Euroopan ja Afrikan välillä jo foinikialaisten ajoista lähtien. Sen yli 2000-vuotta vanhaa antiikin roomalaisten, bysanttilaisten, arabien ja portugalilaisten sävyttämää historiaa kelpaa tutkia ja ihmetellä. Tutustu vanhaan kaupunkiin ja sitä ympäröivän kivimuurin jäänteisiin, kiertele basaareissa ja aja vuokra-autollasi rantaan uimaan. Tanger (tunnettu myös nimellä Tangier) sijaitsee Gibraltarin salmen rannalla, joten voit ajaa vuokra-autollasi kaupungista hieman itään päin, missä Marokko on lähimmillään Espanjan etelärannikkoa. Ja jos haluat nähdä myös muuta Marokkoa, voit ajaa Sixtin vuokra-autolla kätevästi esimerkiksi Casablancaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service