Autonvuokraus
Tanger Lentoasema
Piilota
Marokko // Tangier // Tanger Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tanger Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tangier Int. Airport
  90032 Tangier MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TNG
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Tangerin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Tangerin lentokentällä on oiva paikka pistäytyä välittömästi lentokentälle saavuttuasi. Autonvuokraus lentokentältä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat päästä liikkumaan heti matkasi alettua, ilman turhia rajoituksia. Sixt Autovuokraamosta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton, ja joustava asiakaspalvelumme on valmiina palvelemaan sinua. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan farmarin tai vaikkapa maasturin haastavampia olosuhteita varten. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autovuokraamo sijaitsee lentokentän sisällä saapuvien lentojen aulassa, joten sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan vuokra-autoa etsiessäsi.

Autonvuokraus Tangerin lentokentällä

Tangerin lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin ja viidentoista minuutin ajomatkan päässä Tangerin kaupungista. Tangerin lentokenttä tunnetaan myös Ibn Battoutan lentokenttänä, ja lentokentän kansainvälinen lyhenne on TNG. Autonvuokraus Tangerin lentokentällä on helppoa ja kätevää: tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, mikäli tarvitset vuokra-autoosi lisävarusteita kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Lentosi saavuttua voit käydä noutamassa vuokra-auton lentokentän sisällä olevasta Sixt-toimipisteestä. Myös Tangerin kaupungissa on Sixt Autovuokraamo, joten edulliset ja laadukkaat vuokra-autot ovat saatavillasi koko matkasi ajan.

Koe vuokra-auton avulla Tanger tarunhohtoinen satamakaupunki

Autonvuokraus Tangerin lentokentällä on nopea ja vaivaton tapa aloittaa tutustuminen tarunhohtoiseen Tangerin satamakaupunkiin ja lumoavaan Marokkoon. Vuokra-autolla voit liikkua koko matkasi ajan oman mielesi mukaan, ja pääset samalla nauttimaan vuokra-auton mukanaan tuomasta vapauden tunteesta. Tangerin historialliset juuret ulottuvat 400 eaa. asti, jolloin karthagolaiset perustivat Tingis-nimisen asutuksen.

Tangerissa kannatta vierailla Tangerin medinassa eli vanhassa kaupungissa, jonka kapeilla ja labyrinttimaisilla kujilla voit nähdä paikallisten hörppivän teetä ja pelaavan backgammonia. Tangerin medina on sekin ehdottomasti nähtävä paikka kaupungissa vieraillessa. Kasbahin palatsissa puolestaan voit tutustua sulttaanin entiseen asumukseen, joka rakennettiin 1600-luvulla. Palatsin pihalla voit tutustua myös Kasbahin museoon, joka esittelee Marokon monivaiheista historiaa.

Tangerin uudessa kaupungissa pääset ihastelemaan 1800- ja 1900-lukujen taitteen vaikuttavaa arkkitehtuuria ja vierailemaan alueen lumoavissa kahviloissa. Vuokraamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta varmistat, että ehdit matkasi aikana saamaan maksimaalisen paljon irti kaikista näistä sekä monista muista Tangerin nähtävyyksistä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tanger Lentoasema TNG Tangier Int. Airport 90032 Tangier 35.726267, -5.911422 +212-600077800

Sixt-toimipiste Tanger Lentoasema TNG

Tangier Int. Airport
90032 Tangier
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service