Autonvuokraus
Mauritius
Piilota
Mauritius
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mauritius: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Mauritiuksella

Paratiisisaari Mauritius sijaitsee Intian valtamerellä. Saaren pääsee näkemään parhaiten, kun ottaa vuokra-auton alle. Autonvuokraus Mauritiuksella onnistuu Sixtin avulla. Meillä on useita toimipistettä eri puolilla saarta. Voit ottaa vuokra-auton jopa heti Plaisancen lentoasemalta. Näin pääset jatkamaan lomaasi välittömästi, kun kone on laskeutunut lentoasemalle. Autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin. Voit vuokrata tavalliset henkilöautot ja farmarit jokaiselta toimipisteeltämme. Lisäksi jotkut toimipisteitä vuokraavat esimerkiksi maastureita sekä urheilu- ja avoautoja. Tutustu kunkin toimipisteen autovalikoimaan etukäteen netissä, josta voit myös varata vuokra-auton Mauritiukselta, mutta myös lisätarvikkeet ja -palvelutkin. Lisää siis vuokraasi esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Liikenne sujuu mallikkaasti

Ennen kuin vuokraat auton Mauritiukselta, tarkista, että saat ajaa siellä. Kaikki kansalaisuudet eivät nimittäin saa ajaa saarella. Nopeusrajoitukset ovat 40 km/h taajamissa ja 80 km/h maanteillä. Moottoritiellä rajoitus on joko 100 km/h tai 110 km/h. Varmista, että noudatat nopeusrajoituksia. Eniten vaikeuksia aiheuttaa vasemmanpuoleinen liikenne. Suomalaiset kuljettajat saattavat pähkäillä useammankin päivän ennen kuin tottuvat siihen, että kuljettaja istuu oikealla ja autolla ajetaan vasemmalla kaistalla. Näiden lisäksi kannattaa muistaa normaalit liikennesäännöt, kuten turvavyön käyttäminen. Et saa myöskään käyttää kännykkää ajon aikana tai ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Nämä kaikki ovat rangaistavia tekoja.

Autonvuokraus Mauritiuksella - koe paratiisisaari

Sixtin autovuokraamot Mauritiuksella tarjoavat turisteille kattavan valikoiman vuokra-autoja niin edullisista kaupunkiautoista luksusluokan autoihin. Autovuokraamomme Mauritiuksen lentoasemalla on hyvä valinta silloin, kun haluat aloittaa joustavan lomasi jo heti koneen laskeutumisen jälkeen. Mauritius tunnetaan parhaiten upeista rannoistaan ja trooppisesta ilmastostaan. Pystyt helposti tutustumaan paikallisiin ihmisiin, jotka tunnetaan hyvin vieraanvaraisina ja ystävällisinä. Mauritiuksella voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten sukellusta, snorklausta tai vaikka vesijetillä ajamista. Voit myös ottaa auton allesi ja lähteä tutkimaan saaren läpikotaisin. Saari on nimittäin niin pieni, että sen voi helposti ajaa päästä päähän yhden päivän aikana. Chamarel on turistien keskuudessa suosittu kohde. Sen voi löytää saaren länsiosasta. Chamarelia kutsutaan seitsemän värin maaksi sen aaltoilevan maaperän vuoksi. Chamarelin vierestä löytyvät vesiputoukset tuovat omaa lisäänsä tähän elämykseen. Black River Gorgesin kansallispuisto taas houkuttaa vaeltamisesta kiinnostuneita. Kansallispuistossa voit nähdä satoja kukkalajikkeita sekä yhdeksän ainoastaan Mauritiuksella tavattavaa lintulajia.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service