Autonvuokraus
Chihuahua Lentoasema
Piilota
Meksiko // Chihuahua // Chihuahua Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chihuahua Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Blvd Juan Pablo II Km 14
  31390 Chihuahua MX +52-6144468345
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CUU
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Chihuahuan lentoasemalla

Tutustu jylhän vuoristomaiseman syleilemään, pitkän historian omaavaan Meksikoon sekä Chihuahuan kaupunkiin vuokraamalla kätevästi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Chihuahuan lentoasemalla. Valikoimassa ovat uudet ja tunnetut automerkit, ja lisävarusteista voit valita perhelomalle lastenistuimet tai vaikkapa GPS-navigaattorin. Tee varaus jo ennen lähtöäsi internetissä tai asiakaspalvelumme kautta, ja nouda auto saavuttuasi lentokentälle. Työmatka, shoppailut ja perhelomat sujuvat mukavasti vuokra-auton kyydissä, kun ei tarvitse pelata aikataulujen kanssa. Muistathan autoa valitessasi, että takaamme ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automerkkiä. Anna asiakaspalvelumme auttaa, ja kokoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokrapaketin vailla piilokuluja tai yllätysmaksuja.

Autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla

Meksikon pohjoisosassa, Sierra Madren laaksossa sijaitsevaan Chihuahuan kaupunkiin saavutaan lentäen Chihuahuan lentoasemalle. Lentoasema tunnetaan myös nimellä General Roberto Fierro Villaloboksen kansainvälinen lentoasema, jonka lyhenne on CUU. Kaupunkiin lentoasemalta on matkaa noin 16 kilometriä, ja matka on mukava taittaa Sixt vuokra-autolla. Autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla käy mitä näppärimmin - löydät toimipisteemme lentoasemalta, kun seuraat vain opasteita. Nappaa auto allesi ja aloita loma tai työmatka sujuvasti!

Vuokra-autolla koet kätevästi katedraalit, luolastot ja kaikenkirjavat maut

Meksikon yksi suurimmista kaupungeista, Chihuahua, sijaitsee pohjoisen karun kauniissa maisemissa. Noin 900 000 tuhannen asukkaan kaupungissa on kiinnostava sekoitus kauas ulottuvaa historiaa ja modernia elämää, johon on miellyttävää ja jalkoja säästävää tutustua Sixt vuokra-autolla ajaen. Kaupungin historialliset ja tunnelmalliset katedraalit nousevat korkeuksiin, ja ovat ehdottomasti vierailemisen arvoisia. Yksi komeimmista on keskustassa sijaitseva espanjalaistyylinen, barokkiajan Chihuahuan katedraali.

Niin perheelliset kuin kaveriporukatkin voivat tehdä pienen päiväretken omien eväiden kanssa kaupungin laidalle, Parque metropolitano el rejon -puistoon. Vuokra-autolla sinne ajaa noin vartissa. Alueella voi harrastaa liikuntaa, rentoutua maisemia katsellen ja leikkiä lasten kanssa. Nombre de Dios -luolasto koillisessa osassa kaupunkia tarjoaa mieleenpainuvan elämyksen kalkkikivineen ja opastettuine kierroksineen. Matkaa luolastolle keskustasta on noin 11 kilometriä. Shoppailijalle ja makunautintoja hakevalle riemuna ovat kaupungin useat kauppakeskukset, joihin kulkee kätevästi vuokra-autolla. Ostokset voi jättää autoon, eikä niitä tarvitse kantaa koko shoppailupäivää. Ota siis ohjelmaasi autonvuokraus Chihuahuan lentoasemalla ja tee lomastasi tai työmatkastasi jouheva ja stressitön!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chihuahua Lentoasema CUU Blvd Juan Pablo II Km 14 31390 Chihuahua 28.704666, -105.963663 +52-6144468345

Sixt-toimipiste Chihuahua Lentoasema CUU

Blvd Juan Pablo II Km 14
31390 Chihuahua
 
Puhelinnro +52-6144468345

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service