Autonvuokraus
Morelia
Piilota
Meksiko // Morelia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Morelia

Autonvuokraus Moreliassa on juuri sinulle, joka suuntaat lomallasi tai työmatkallasi kauniin energiseen Keski-Meksikon kaupunkiin, ja haluat vapaata liikkumista nähtävyydestä ja kaupungista toiseen. Ilahdu laajasta ajoneuvovalikoimastamme ja valitse sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto tilavien farmareiden, taloudellisten sedanien, näyttävien urheiluautojen ja monikäyttöisten maastureiden joukosta. Tutustu koko valikoimaan ja viimeisimpiin tarjouksiin kätevästi internetsivuillamme. Voit jättää varauksen joko internetissä tai soittamalla ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme viikon jokaisena päivänä. Sixt auttaa tekemään matkastasi vaivattoman ja unohtumattoman.

 
 • Morelia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Morelia Zinapecuaro KM 27
  58920 Morelia

  ma. - su.06:00 - 23:00
  Juhlapyhä06:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Morelia Historic Center

  Sixt Autonvuokraus
  Guillermo Prieto 40
  58000 Morelia

  ma. - la.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Edullinen vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Moreliasta

Vuokra-automme ovat aina uusia ja tunnetuimmilta automerkeiltä, koska haluamme tarjota sinulle vain parasta. Ajoneuvot ovat perusvarustukseltaan kattavat, joita voit tarvittaessa täydentää sinulle sopivilla lisäpalveluilla. Perheelliset voivat vuokrata turvalliset lastenistuimet pienille matkalaisille, ja kätevä GPS-navigaattori on kaikkien apuna vieraammilla tieosuuksilla. Lisäturvat rauhoittava mieltä yllättävien tilanteiden varalle, eikä haaverin sattuessa matkakassa tyhjene kerralla. Lisäkuljettajamaksu sopii mm. isommille seurueille, jolloin kuljettajana voi toimia useampi henkilö. Näihin ja muihin lisäpalveluihin voit perehtyä tarkemmin internetsivuillamme, ja lisätä ne näppärästi varaukseen.

Vuokra-auto Moreliassa - ja vapaus kulkea on käsissäsi

Morelia sijaitsee Meksikon keskiosassa ja on kuuluisa mm. keskustassa sijaitsevasta, upeasta Morelian katedraalistaan, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tämä lähes sata vuotta rakennettu (1660-1744) katedraali ei jätä ketään kylmäksi ja se syttyy täyteen vaikuttavuuteensa iltavalaistuksen myötä. Keskustan useat historialliset ja upeat rakennukset, kuten akvedukti, ovat näppärät kierrellä Sixtin vuokra-auton kyydissä. Vuokra-auton voi välillä jättää parkkiin, ja jatkaa taas kierrosta, ja mikä parasta, kyydissä kulkevat vaivatta ostokset, vaihtovaatteet ja eväät. Seikkailunhaluisille ja luonnonystäville on lähiseudulla mm. Volcan del Estribo Granden patikointipaikka, jonka korkeuksista on huikaisevat maisemat. Ota Sixtin Morelian-toimipisteen vuokra-auto alle, pakkaa kyytiin eväät, retkeilyvarusteet ja reipas mieli, ja ajele Pátzcuaron kylän ohi, kaikkiaan noin 61 kilometrin päähän länteen. Samalla päiväreissulla voi halutessaan käydä läheisen järven, Pátzcuaron, rannalla ihastelemassa maisemia ja pienten kylien elämää. Seudulla on myös muutamia laadukkaita golf-klubeja, joilla on hyvä käydä hieromassa liikeneuvotteluita, tai käydä muuten vain parantamassa swingiä. Liikkuminen golf-keskuksiinkin on helppoa, kun alla on vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Moreliasta!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service