Autonvuokraus
Nuevo Laredo Lentoasema
Piilota
Meksiko // Nuevo Laredo // Nuevo Laredo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nuevo Laredo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
  88020 Nuevo Laredo MX +52-8677124241
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NLD
Aukioloajat
ma. - su.15:20 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamosta Nuevo Laredon kansainväliseltä lentokentältä on loistava keino aloittaa matkasi Meksikoon. Lentokentältä saat käyttöösi vuokra-auton, jolla liikut kätevästi koko matkasi ajan vapaana kulkemiseen liittyvistä rajoituksista. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin haastaviin olosuhteisiin. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, mutta emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autonvuokraus Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä on tehokas, mukava, helppo ja aikaa säästävä ratkaisu.

Autonvuokraus Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Nuevo Laredon kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä NLD, sijaitsee kuuden kilometrin päässä Nuevo Laredon kaupungista, ja matka kaupunkiin vie lentoasemalta vuokra-autolla kulkien ainoastaan muutaman minuutin. Lentokentän toinen nimi Quetzalcóatl tarkoittaa niin asteekkien kuin mayojenkin kielellä sulkapeitteistä käärmettä. Sulkakäärme oli tärkeä jumala Mesoamerikan kansojen mytologiassa. Autonvuokraus Nuevo Laredon lentokentällä sujuu käden käänteessä: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Saavuttuasi lentokentälle voit hakea vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Iloiset työntekijämme palvelevat sinua toimipisteellämme viikon jokaisena päivänä.

Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe kiehtova Nuevo Laredo

Vuokra-autolla ajat käden käänteessä lentokentältä Nuevo Laredoon, joka sijaitsee Rio Graden varrella, aivan Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla. Rajan toisella puolella sijaitsee Teksasin Laredo, jonne pääsee Meksikon puolelta kolmea siltaa pitkin. Sixt vuokra-auto allasi pääset majapaikkaasi lentokentältä helposti ja nopeasti. Näin ollen aikaa jää myös kaupungin ja sen lähiympäristön tutkimiseen.

Nuevo Laredossa voit esimerkiksi vierailla Viveros-puistossa, jonne ajat Sixt vuokra-autolla noin kymmenessä minuutissa. Puistossa voit vierailla Nuevo Laredon eläintarhassa, jossa pääset näkemään kiehtovia eläimiä ympäri maailman sekä syöttämään niitä. Viveros-puisto tarjoaa myös muita aktiviteetteja. Siellä voit käydä myös uimassa, kävelyllä tai piknikillä. Muihin Nuevo Laredon nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Catedral Del Espíritu Santo -katedraali, kulttuurikeskus sekä luonnontieteellinen museo. Ostoksille pääset esimerkiksi Paseo Reforman ostoskeskukseen, jonne ajaa vain kymmenisen minuuttia kaupungin keskustasta. Kaiken tämän koet kätevimmin, kun allasi on luotettava ja moderni Sixt vuokra-auto. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.15:20 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nuevo Laredo Lentoasema NLD Carr. a Piedras Negras Km. 7.5 88020 Nuevo Laredo 27.446160, -99.567990 +52-8677124241

Sixt-toimipiste Nuevo Laredo Lentoasema NLD

Carr. a Piedras Negras Km. 7.5
88020 Nuevo Laredo
 
Puhelinnro +52-8677124241

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service