Auton vuokraus toimipisteestä Nuevo Laredo

 

Ohjeet toimipisteeseen Nuevo Laredo

Osoite

Avenida Benito Juárez 1203, 88000 Nuevo Laredo, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 12:00 15:00 - 19:00
Su
09:30 - 12:00 14:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Nuevo Laredo

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Nuevo Laredoon

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Nuevo Laredoon

Autonvuokraus Sixtiltä Nuevo Laredoon saapuessa on mitä mainioin tapa aloittaa tutustuminen tähän kauniiseen kaupunkiin Meksikossa. Sijaintimme Nuevo Larendon keskustassa on keskeinen, joten löydät meidät varmasti ilman suurempaa vaivaa, ja vuokra-auton noudettuasi pääsetkin jatkamaan matkaasi Nuevo Laredon autovuokraamostamme eteenpäin joko Yhdysvaltoihin tai Meksikoon päin. Suosittelemme sinua tutustumaan aukioloaikoihimme sekä osoitteeseemme ja yhteystietoihimme ennen kaupunkiin saapumistasi. Toimipisteemme laajasta vuokra-autojen valikoimasta löydät henkilö- sekä farmariautot niin pienille kuin isoimmillekin ryhmille sekä kaikkien matkatavaroille. Maastoautojemme avulla onnistut valloittamaan haastavammankin maaston, niin Meksikon kuin minkä tahansa rajan toisella puolen. Meksikon helteiseen säähän sopii myös nopea ja tyylikäs avo- tai urheilu, jonka ansiosta pääset varmasti arjen ulkopuolelle olet sitten lomalla tai työmatkallasi.
Autonvuokraus Nuevo Laredossa onnistuu Sixtin avulla

Autonvuokraus Nuevo Laredossa onnistuu Sixtin avulla

Vuokra-auto Nuevo Laredossa mahdollistaa liikkumisen omalla tavallasi, omien aikataulujesi mukaisesti, mukavasti ilmastoinnilla varustetussa laadukkaassa vuokra-autossa. Kaivatessasi enemmän vapautta autoa vuokratessasi, niin suosittelemme tutustumista esimerkiksi mahdollisuuteen maksaa vapaista ajokilometreistä. Olet myös oikeutettu tekemään muutoksia varaukseesi tai jopa peruuttamaan sen kokonaan ilmaiseksi, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Auton vuokraaminen Nuevo Laredon toimipisteestämme sujuu kätevästi niin nettisivujemme kuin sovelluksen kautta, joten et ole sidottu aikaan tai paikkaan meiltä autoa vuokratessasi! Tutustu rauhassa vuokra-autovalikoimaamme, mutta muistathan, että emme pysty takaamaan käyttöösi tiettyä vuokra-automallia. Pystymme takaamaan ainoastaan tietyn vuokra-autokategorian. Kannattaa myös miettiä ajoissa, mikäli saattaisit tarvita lisäkuljettajaa, jolloin voit myös ilmoittaa siitä meille hyvissä ajoin. Perimme lisäkuljettajasta nimittäin lisämaksun, kuten myös alle 25-vuotiaasta kuljettajasta. Emme kuitenkaan peri mitään piilokuluja, vaan ilmoitamme kaikki lisämaksut aina näkyvästi. Tutustu myös erilaisiin lisäpalveluihimme, kuten pienten lasten kanssa matkustaville ehdottomasti suositeltaville lastenistuimille. tai GPS-navigaattorille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nuevo Laredo

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nuevo Laredo.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nuevo Laredo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nuevo Laredo?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Nuevo Laredo syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nuevo Laredo

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nuevo Laredo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nuevo Laredo

Näytä lisää