Auton vuokraus toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Nuevo Laredo Lentoasema

Osoite

Carr. a Piedras Negras Km. 7.5, 88020 Nuevo Laredo, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
15:20 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Nuevo Laredo Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Vuokra-auton hankinta Sixt Autovuokraamosta Nuevo Laredon kansainväliseltä lentokentältä onloistava keino aloittaa matkasi Meksikoon. Lentokentältä saat käyttöösi vuokra-auton, jolla liikutkätevästi koko matkasi ajan vapaana kulkemiseen liittyvistä rajoituksista. Kattavastavalikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi kompaktinhenkilöauton, tilavan lapsiperheille sopivan farmarin tai maasturin haastaviin olosuhteisiin.Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, mutta emmetarkkaa merkkiä tai mallia. Autonvuokraus Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä on tehokas,mukava, helppo ja aikaa säästävä ratkaisu.
Autonvuokraus Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Nuevo Laredon kansainvälisellä lentokentällä

Nuevo Laredon kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä NLD, sijaitsee kuuden kilometrin päässä Nuevo Laredon kaupungista, ja matka kaupunkiin vie lentoasemalta vuokra-autolla kulkien ainoastaan muutaman minuutin. Lentokentän toinen nimi Quetzalcóatl tarkoittaa niin asteekkien kuin mayojenkin kielellä sulkapeitteistä käärmettä. Sulkakäärme oli tärkeä jumala Mesoamerikan kansojen mytologiassa. Autonvuokraus Nuevo Laredon lentokentällä sujuu käden käänteessä: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Saavuttuasi lentokentälle voit hakea vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä. Iloiset työntekijämme palvelevat sinua toimipisteellämme viikon jokaisena päivänä.
Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe kiehtova Nuevo Laredo

Ota Sixt vuokra-auto allesi ja koe kiehtova Nuevo Laredo

Vuokra-autolla ajat käden käänteessä lentokentältä Nuevo Laredoon, joka sijaitsee Rio Graden varrella, aivan Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla. Rajan toisella puolella sijaitsee Teksasin Laredo, jonne pääsee Meksikon puolelta kolmea siltaa pitkin. Sixt vuokra-auto allasi pääset majapaikkaasi lentokentältä helposti ja nopeasti. Näin ollen aikaa jää myös kaupungin ja sen lähiympäristön tutkimiseen. Nuevo Laredossa voit esimerkiksi vierailla Viveros-puistossa, jonne ajat Sixt vuokra-autolla noin kymmenessä minuutissa. Puistossa voit vierailla Nuevo Laredon eläintarhassa, jossa pääset näkemään kiehtovia eläimiä ympäri maailman sekä syöttämään niitä. Viveros-puisto tarjoaa myös muita aktiviteetteja. Siellä voit käydä myös uimassa, kävelyllä tai piknikillä. Muihin Nuevo Laredon nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Catedral Del Espíritu Santo -katedraali, kulttuurikeskus sekä luonnontieteellinen museo. Ostoksille pääset esimerkiksi Paseo Reforman ostoskeskukseen, jonne ajaa vain kymmenisen minuuttia kaupungin keskustasta. Kaiken tämän koet kätevimmin, kun allasi on luotettava ja moderni Sixt vuokra-auto. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Nuevo Laredo Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nuevo Laredo Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nuevo Laredo Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nuevo Laredo Lentoasema

Näytä lisää