Autonvuokraus
Saltillo
Piilota
Meksiko // Saltillo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saltillo

Kun tutustut Saltillon keskiajalta peräisin olevaan kiehtovaan kaupunkiin, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta oiva tapa liikkua kaupungissa. Vuokra-autollamme tutustut kohteeseen rauhassa omassa aikataulussasi ja pääset halutessasi helposti kurvaamaan myös naapurikaupunkeihin. Ajoneuvojemme vuokraus on kätevää ja helppoa niin verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme kuin paikan päälläkin, ja autovalikoimassamme on jokaiseen makuun soveltuvia menopelejä. Autokalustomme laadukkuus ja turvallisuus on meille ykkösasia, jotta sinä voit luottaa ajoneuvoihimme tien päällä ollessasi. Kysy lisää asiakaspalvelustamme verkkosivuillamme tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme Saltillossa!

 
 • Saltillo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Saltillo - Monterrey
  25900 Saltillo

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Saltillo/DoubleTree Suites

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd. Venustiano Carranza 8800
  25208 Saltillo

  ma. - la.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Saltillo/Quality Inn Eurotel

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd. Venustiano Carranza 4100
  25230 Saltillo

  ma. - la.09:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtiltä löydät luotettavan ajoneuvon Saltillon matkallesi

Saltillon matkallesi löydät kaiken tarvittavan ajomatkojasi varten Sixtin Autovuokraamosta! Jos etsit luotettavaa ja turvallista henkilöautoa tai maastureita lomamatkallesi tai vaikkapa minibusseja, meillä on useita vaihtoehtoja tarjottavana niin automaattivaihteistolla kuin manuaalisellakin. Urheiluautolla tai avoautolla tai vaikkapa luksusautolla teet häämatkastasi tai lomamatkastasi vielä astetta erityisemmän. Huomaathan, että emme pysty lupaamaan tiettyä mallia vuokra-autosta Saltillon matkallasi, vain kategorian. Ilmainen peruutus ja vapaat kilometrit takaavat sinulle liikkumavaraa, ja lisämukavuuksia saat kätevästi varattua tilaukseesi jo etukäteen verkkosivuillamme tai kohteessa. Ulkomailla navigaattori ja kolariturva ovat aina viisaita valintoja, joiden ansiosta tiedät pääsevästi turvallisesti kohteesta toiseen. Kattavilta verkkosivuiltamme löydät lisätietoa tarjonnastamme.

Autonvuokraus Saltillossa on näppärä tapa tutkia Meksikoa

Saltillo on konkistadorien 1500-luvulla perustama, Coahuilan osavaltion pääkaupunki Meksikossa. Kaupungissa on suorastaan runsaudenpula nähtävyyksistä, joista voit aloittaa esimerkiksi 1700-luvulta peräisin olevasta Saltillon katedraalista, edetä ihailemaan Palacio de Gobiernon vaikuttavaa vaaleanpunaisesta marmorista tehtyä julkikuvaa, astella 1800-luvulta peräisin olevassa ja paikallista nykytaidetta esitteleväksi taidemuseoksi muunnetussa Casa Purcellissa, käydä peräti 1800 lintulajin kokoelman sisältävässä kuuluisassa lintumuseossa ja tutustua sitten dinosaurusten fossiileja Museo del Desierton Chihuahuan aavikkoon keskittyvään museoon.

Miradorissa edessäsi avautuu upea panoraaminen maisema kaupunkiin. Hyppää vuokra-autosi rattiin ja tutustu myös lähellä sijaitseviin kaupunkeihin, kuten Torreoniin tai Nuevo Leonin pääkaupunkiin Monterreyhin. Saltillo lähiseutuineen tarjoaa sinulle paljon nähtävää, joten anna Sixtin auttaa sinua kokemaan matkallasi kaikki kiinnostavat kohteet!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service