Autonvuokraus
Saltillo/Quality Inn Eurotel
Piilota
Meksiko // Saltillo // Saltillo/Quality Inn Eurotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Saltillo/Quality Inn Eurotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Blvd. Venustiano Carranza 4100
  25230 Saltillo MX +52-8444153878
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SLWC02
Aukioloajat
ma. - la.09:00 - 13:00
 15:00 - 19:00
 
 

Matkusta vapaammin Saltillossa Sixtin vuokra-autolla

Sixt-autonvuokraus Saltillo Quality Inn Eurotel tuo matkustamiseen vapautta ja lisää mahdollisuuksiasi liikkua matkalla ollessasi. Meksikon karujen aavikkomaisemien kauneus avautuu kätevästi vuokra-autolla Saltillo Quality Inn Eurotelin palveluja hyödyntäen. Toimipisteemme löytyy Saltillon kaupungista aivan Centro Hospitalario La Concepciónin lähettyviltä. Sixt Autovuokraamo Saltillo Quality Inn Eurotelin ajoneuvomallisto kattaa sekä taloudelliset henkilöautot ja farmarit, tyyliä huokuvat urheilu- ja avoautot että myös etenkin kaupungin ulkopuolella ajettaville reiteille oivallisesti soveltuvat maasturit. Näin autonvuokraus Saltillo Quality Inn Eurotelissa toimii: tee varauksesi etukäteen, helpoiten se hoituu verkkosivuillamme tai voit myös soittaa meille. Vuokra-auto on valmiina käyttöösi toimipisteessämme sovittuna ajankohtana, ja avaimet käteen saatuasi pääset nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta tutustua ympäristöösi oman aikataulusi tahdissa.

Sixt Autovuokraamo palveluksessasi Saltillo Quality Inn Eurotelissä

Kansainvälinen autovuokraamojen ketju Sixt perustettiin perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Reilun sadan vuoden ajan olemme tehneet työtä rakentaaksemme Sixtin vahvaa imagoa laadukkaalle asiakaspalvelulle ja monipuolisille palveluille perustuen. Yksi merkittävämmistä valteistamme on korkeatasoinen vuokra-autovalikoimamme, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Uusimmat vuokra-automme ovatkin keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Pääset tutustumaan ajoneuvokalustoomme verkkosivuillamme, ja voit valita haluamasi kategorian varausta tehdessäsi. Henkilökuntamme valitsee mallistostamme vuokra-auton, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Lisäksi voit valita vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja turvaa ja mukavuutta tuomaan. Valitse esimerkiksi turvaa tuova vakuutus, vaihtoehtoja on useita, kuten vahingon tai varkauden varalle. Voit lisätä myös useita kuljettajia, joka tekee matkanteosta miellyttävämpää. Olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat palveluissamme. Pitkillä matkoilla rahaa säästyy kun hyödynnät rajattoman kilometrimäärän tarjouksen. Lasten turvaistuimet takaavat myös pienimpien matkalaisten mukavuuden, ja kätevä GPS-navigaattori ohjaa sinut perille määränpäähäsi, minne ikinä menetkin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.09:00 - 13:00
 15:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Saltillo/Quality Inn Eurotel SLWC02 Blvd. Venustiano Carranza 4100 25230 Saltillo 25.460604, -100.983743 +52-8444153878

Sixt-toimipiste Saltillo/Quality Inn Eurotel SLWC02

Blvd. Venustiano Carranza 4100
25230 Saltillo
 
Puhelinnro +52-8444153878

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service