Autonvuokraus
San Luis Potosi
Piilota
Meksiko // San Luis Potosi
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Luis Potosi

Saat San Luis Potosin matkallasi vuokrattua näppärästi vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta ja matkasi alkaa mitä parhaimmissa merkeissä! Autonvuokraus on hyvä vaihtoehto, kun haluat tutustua San Luis Potosiin omassa aikataulussasi ja omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Laadukkaassa autovalikoimassamme on monenlaisia eri ajoneuvoja, sillä haluamme sinun löytävän meiltä juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Tutustu autokalustoomme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja tee autonvuokraus San Luis Potosin matkalle vaikka jo etukäteen. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua tarvittaessa!

 
 • San Luis Potosí Lentoasema
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä06:50 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San Luis Potosi
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  ma. - pe.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  la.08:00 - 14:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San Luis Potosí Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä06:50 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • San Luis Potosi

  Sixt Autonvuokraus
  Alvaro Obregon 670
  78000 San Luis Potosi

  ma. - pe.08:00 - 14:00
   16:00 - 20:00
  la.08:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosissa on vakuuttava vaihtoehto

Jos olet etsimässä luotettavaa ja tyylikästä henkilöautoa tai farmaria matkallesi, olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen. Meillä on tarjolla useita erilaisia ajoneuvoja moneen eri makuun, ja löydät kauttamme myös maastureita jykevämpää ajoa varten, tai vaikkapa urheiluautoja ja avoautoja, kun haluat tuntea kunnolla vauhdin hurmaa. Voit helposti varata ajoneuvon kategorian vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme, mutta huomioithan, että emme pysty lupaamaan tiettyä merkkiä. Tutustu samalla monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat matkastasi mahdollisimman sujuvan. Voit esimerkiksi nimetä lisäkuljettajan varaukseesi tai lisätä lastenistuimen pienimmälle perheenjäsenelle. Suosittelemme myös aina kattavia vakuutuksiamme, jotta matkustat mahdollisimman turvallisesti missä päin maailmaa tahansa.

Koe San Luis Potosin ja Meksikon viehätys vuokra-auton ratissa

1850 metrin korkeudessa sijaitseva San Luis Potosi, tai San Luis tai SLP, on San Luis Potosin alueen pääkaupunki. Sen historiallinen keskus koloniaalisine rakennuksineen ja erilaisine taiteellisine vaikutteineen kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Käy katsomassa kaunista San Luis Potosin katedraalia, levähdä Plaza de San Fransiscon puistossa, tutustu Museo Nacional de la Mascarassa perinteisiin meksikolaisiin naamioihin ja tee löytöjä viikonloppuisin pidettävällä Mercado Hidalgon torilla. Autonvuokraus on näppärä tapa käydä tutustumassa myös San Luis Potosin ulkopuolella sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Real de Catorcen entisen kaivoskaupungin viehättävään ja hieman aavemaiseen tunnelmaan. Parque Nacional Gogorronin luonnonpuistossa pääset ihailemaan paikallista luontoa, ja jos haluat kokea suurkaupungin tunnelmaa, Leon sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä. Koosta matkastasi upea elämys Sixtin vuokra-auton ratissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service