Autonvuokraus
San Luis Potosí Lentoasema
Piilota
Meksiko // San Luis Potosi // San Luis Potosí Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Luis Potosí Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera a Matehuala Km 9.5
  78341 San Luis Potosi MX +52-444-8184888
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SLP
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä06:50 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosin lentoasemalla tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta työ- ja lomamatkoille. Valikoimastamme löydät uudet, turvalliset vuokra-autot sekä kattavat lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet. Kun matkustat ryhmässä, lisäkuljettajapalvelumme takaa sujuvan kuskin vaihdon matkan aikana, ja lisäturvaa saat lukuisista vakuutuksistamme. Matkusta huoletta omaan tahtiisi ja hanki vuokra-auto San Luis Potosin lentokentältä! Autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla on helppoa ja vaivatonta. Löydät toimipisteemme lentokentän saapumisaulasta, ja seikkailusi voi alkaa!

Autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla

San Luis Potosin lentokenttä, lyhennettynä SLP, tunnetaan myös nimellä Ponciano Arriagan kansainvälinen lentoasema. Vuokra-autolla vältät stressin ja kiireen, sillä San Luis Potosin kaupunkiin ajaa kentältä näppärästi puolessa tunnissa. Vuokra-auton varauksen hoidat helposti netissä tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varaamasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Kun kyseessä on autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri!

Koe aito Meksiko San Luis Potosissa vuokra-auto allasi

San Luis Potosin kaupunki Meksikossa on tärkeä historiallinen kohde, joka tarjoaa matkaajalle upeaa arkkitehtuuria, mielenkiintoisia museoita sekä aitoja ravintolaelämyksiä. Täällä et törmää loputtomaan turistien virtaan, vaan pääset nauttimaan autenttisesta meksikolaisesta tunnelmasta. Sixtin vuokra-autolla koet San Luis Potosin omaan tahtiisi. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuu kaunis San Luis Potosin katedraali kaupungin keskustassa. Sen läheisyydestä löydät myös mielenkiintoisia museoita, kuten Federico Silvan museon sekä Jesus Garcia Coronan rautatiemuseon. Mikäli mielit aktiviteetteja, San Luis Potosista löydät hyvät puitteet muun muassa golfaukseen. Lähin golfrata sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, mutta myös kauempana, noin puolen tunnin matkan päässä La Loma Residentialissa, kannattaa vierailla.

San Luis Potosi tarjoaa edellä mainittujen lisäksi myöskin unohtumattomia luontokohteita. Näistä esimerkiksi kaupunginpuistossa nimeltä Parque Juan H Sanchéz piipahtaa helposti, sillä se sijaitsee keskustasta vain neljän kilometrin ajomatkan päässä. Seikkailua kaipaavalle suosittelemme Gogorrónin kansallispuistoa, 25 000 hehtaarin kokoista luontoaluetta, missä maisemat ovat vertaansa vailla! Sinne pääsee kaupungista vuokra-autolla noin puolessa tunnissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä06:50 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Luis Potosí Lentoasema SLP Carretera a Matehuala Km 9.5 78341 San Luis Potosi 22.254444, -100.930833 +52-444-8184888

Sixt-toimipiste San Luis Potosí Lentoasema SLP

Carretera a Matehuala Km 9.5
78341 San Luis Potosi
 
Puhelinnro +52-444-8184888

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service