Autonvuokraus
Moldova
Piilota
Moldova
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Moldova: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Moldovassa

Sixt autovuokraamot Moldovassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta merkeiltä hyvään hintaan. Toimipisteemme palvelevat sinua laajin aukioloajoin ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Moldovassa. Laajasta valikoimastamme voit valita sinua parhaiten palvelevan automallin. Jos esimerkiksi suunnittelet ajavasi kaupungin vilskeessä ja haluat parkkipaikan etsimisen olevan helpompaa kannattaa valita sedan, kun taas isommalle porukalle oiva valinta on minibussi, jolla koko poppoo liikkuu helposti yhdessä paikasta toiseen. Autovuokraamot Moldovassa tarjoavat myös koko perheelle sopivia farmareita, jotka yhdessä citymaastureiden kanssa sopivat hyvin tilaa arvostavalle. Jos haluat nauttia hieman luksuksesta muista myös tutustua valikoimaamme urheiluautoja. Autonvuokraus Moldovassa tarjoaa myös premium-mallit. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasti autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja ja lisäpalveluja nettisivuillamme. Vuokra-auto Moldovassa helposti Sixtiltä!

Ajokulttuuri Moldovassa

Moldovan ajokulttuuri ja tiestö poikkeaa kotimaassa totutusta, joten kannattaa perehtyä etukäteen maan säännöksiin ja karttoihin. Liikenne on oikeanpuoleinen ja ohitukset tehdään vasemmalta puolelta. Lisäksi kannattaa muistaa että kaikkien autossa olijoiden on kiinnitettävä turvavyöt. Maassa on kattava tieverkosto, mutta monesti tiet ovat kuoppaisia ja huonokuntoisia. Maasto yleisesti ottaen on melko tasaista, pieniä mäkiä lukuunottamatta. Kaupunkien nopeusrajoitukset vaihtelevat 60km/h ja 90km/h välillä. Erityisesti talviaikaan ajaminen saattaa olla haastavaa, sillä monesti teitä ei ajeta lumesta eikä nastarenkaita aina käytetä, vaikkakin ne ovatkin pakolliset talviaikaan.

Näe historiallinen pääkaupunki ja maistele viiniä suurissa viinikellareissa

Saavuttuasi pääkaupunki Chisinaun lentokentälle, voit heti lähteä tutkimaan ympäristöä vuokra-autollasi helposti ja mutkattomasti omien aikataulujesi mukaan. Chisinau tarjoaa upean kattauksen museoita, historiallisia monumentteja sekä vehreitä puistoja. Kaupungin suurimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin riemukaari, Kristuksen syntymän katedraali sekä presidentin palatsi. Viininviljelyllä on maassa pitkät perinteet ja vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä pääkaupungista löydät Milestii Micin, jossa voit nauttia viiniä ja tehdä kierroksen maan suurimmissa viinikellareissa. Muita tunnettuja viinialueita ovat esimerkiksi noin puolen tunnin matkan päässä sijaitseva Cricova sekä Moldovan vanhin viinikellari Purcari. Suuntaamalla vuokra-autolla pohjoiseen näet helposti myös Rezinan alueella sijaitsevan Tipovan luostarin. Maan tärkeimmät historialliset nähtävyydet sijaitsevat myös noin tunnin matkan päässä Orheiul Vechin alueella, josta löydät luolaluostarin sekä arkeologisen alueen. Moldovassa liikkuminen on helpointa vuokra-autolla, jolloin voit noudattaa omia aikataulujasi ja nähdä omat kiinnostuksen kohteesi. Autonvuokraus Moldovassa on paras tapa aloittaa uuteen maahan tutustuminen!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service