Auton vuokraus alueella Chisinau

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Chisinau

Luotettavaa autonvuokrausta Chisinaussa

Luotettavaa autonvuokrausta Chisinaussa

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Chisinaussa on edullista ja turvallista. Ota Moldovan matkasi ajaksi allesi Sixt vuokra-auto Sixt Chisinaun toimipisteestä ja voit liikkua omalla aikataulullasi. Valitse matkallesi sopivin vuokra-auto monipuolisesta autokalustostamme. Laajasta autovalikoimastamme löytyvät edulliset henkilöautot, tilavat farmarit, minibussit isoille porukoille sekä luotettavat maasturit. Vuokra-automme ovat merkkien uusimpia malleja. Tarjoamamme lisäksi monipuoliset lisäpalvelut ja lisävakuutukset, jotka tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa Chisinaussa on helppoa ja vaivatonta. Varaa vuokra-auto helposti vaikka jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse haluamasi autokategoria, jonka Sixt voi taata, mutta huomioithan, ettei etukäteen voida luvata tiettyä automallia. Varaa vielä tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturva tai kolariturva. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme!
Idän ja lännen välissä sijaitsevassa Chisinaussa Sixt vuokra-autolla

Idän ja lännen välissä sijaitsevassa Chisinaussa Sixt vuokra-autolla

Chisinau, tai oikeammin Chisinau tai Kisinov, on Moldovan pääkaupunki, jossa asuu yli 650.000 asukasta. Kaupunki sijaitsee seitsemällä kukkulalla Dnestrin haaran, Bacjoen varrella. Chisinaun kaupunkipiirin kuuluu pääkaupungin lisäksi kuusi pienempää kaupunkia. Koko alueen yhteenlaskettu asukasmäärä on lähes miljoona asukasta. Kaupunki on tuhoutunut kaksi kertaa historiansa aikana, ensin Toisessa maailmansodassa ja sitten maanjäristyksessä vuona 19940. Kaupunki onkin kiehtova sekoitelma neuvostoaikaista rakennustyyliä sekä eurooppalaisia piirteitä. Täällä ollaan idän ja lännen vaikutusten välissä. Kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää. Saavutat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet näpsäkästi vuokra-autolla. Näitä ovat esimerkiksi Stefan cel Maren eli Tapani Suuren patsas, parlamenttitalo, Chisinaun riemukaari, Kristuksen syntymän katedraali, ooppera ja Presidentin palatsi. Chisinausta voit myös lähteä ajelemaan hieman pidemmille retkille ja palata rauhalliseen ja ihanan vehreään kaupunkiin yöksi. Suuntaa vaikkapa Transnistriaan, maahan, jota ei ole olemassa. Maahan, joka mikään YK:n jäsenvaltio ei ole todennut itsenäiseksi. Matkan hurautat noin puolessatoista tunnissa Sixt vuokra-auto allasi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Chisinau
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Chisinau?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chisinau sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Chisinau.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Chisinau?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Chisinau. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Chisinau

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Chisinau?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Chisinau?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Chisinau?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?