Auton vuokraus maassa Moldova

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Moldova

Suosituin kohteessa Moldova

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Chisinau Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Moldova

Autonvuokraus Sixtiltä Moldovassa

Autonvuokraus Sixtiltä Moldovassa

Sixt autovuokraamot Moldovassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta merkeiltä hyvään hintaan. Toimipisteemme palvelevat sinua laajin aukioloajoin ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Moldovassa. Laajasta valikoimastamme voit valita sinua parhaiten palvelevan automallin. Jos esimerkiksi suunnittelet ajavasi kaupungin vilskeessä ja haluat parkkipaikan etsimisen olevan helpompaa kannattaa valita sedan, kun taas isommalle porukalle oiva valinta on minibussi, jolla koko poppoo liikkuu helposti yhdessä paikasta toiseen. Autovuokraamot Moldovassa tarjoavat myös koko perheelle sopivia farmareita, jotka yhdessä citymaastureiden kanssa sopivat hyvin tilaa arvostavalle. Jos haluat nauttia hieman luksuksesta muista myös tutustua valikoimaamme urheiluautoja. Autonvuokraus Moldovassa tarjoaa myös premium-mallit. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasti autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja ja lisäpalveluja nettisivuillamme. Vuokra-auto Moldovassa helposti Sixtiltä!
Ajokulttuuri Moldovassa

Ajokulttuuri Moldovassa

Moldovan ajokulttuuri ja tiestö poikkeaa kotimaassa totutusta, joten kannattaa perehtyä etukäteen maan säännöksiin ja karttoihin. Liikenne on oikeanpuoleinen ja ohitukset tehdään vasemmalta puolelta. Lisäksi kannattaa muistaa että kaikkien autossa olijoiden on kiinnitettävä turvavyöt. Maassa on kattava tieverkosto, mutta monesti tiet ovat kuoppaisia ja huonokuntoisia. Maasto yleisesti ottaen on melko tasaista, pieniä mäkiä lukuunottamatta. Kaupunkien nopeusrajoitukset vaihtelevat 60km/h ja 90km/h välillä. Erityisesti talviaikaan ajaminen saattaa olla haastavaa, sillä monesti teitä ei ajeta lumesta eikä nastarenkaita aina käytetä, vaikkakin ne ovatkin pakolliset talviaikaan.
Näe historiallinen pääkaupunki ja maistele viiniä suurissa viinikellareissa

Näe historiallinen pääkaupunki ja maistele viiniä suurissa viinikellareissa

Saavuttuasi pääkaupunki Chisinaun lentokentälle, voit heti lähteä tutkimaan ympäristöä vuokra-autollasi helposti ja mutkattomasti omien aikataulujesi mukaan. Chisinau tarjoaa upean kattauksen museoita, historiallisia monumentteja sekä vehreitä puistoja. Kaupungin suurimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin riemukaari, Kristuksen syntymän katedraali sekä presidentin palatsi. Viininviljelyllä on maassa pitkät perinteet ja vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä pääkaupungista löydät Milestii Micin, jossa voit nauttia viiniä ja tehdä kierroksen maan suurimmissa viinikellareissa. Muita tunnettuja viinialueita ovat esimerkiksi noin puolen tunnin matkan päässä sijaitseva Cricova sekä Moldovan vanhin viinikellari Purcari. Suuntaamalla vuokra-autolla pohjoiseen näet helposti myös Rezinan alueella sijaitsevan Tipovan luostarin. Maan tärkeimmät historialliset nähtävyydet sijaitsevat myös noin tunnin matkan päässä Orheiul Vechin alueella, josta löydät luolaluostarin sekä arkeologisen alueen. Moldovassa liikkuminen on helpointa vuokra-autolla, jolloin voit noudattaa omia aikataulujasi ja nähdä omat kiinnostuksen kohteesi. Autonvuokraus Moldovassa on paras tapa aloittaa uuteen maahan tutustuminen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Moldova

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Moldova?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Moldova sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Moldova.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Moldova?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 230 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,3)
Ajoneuvon luovutus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
BMW X7 40i
BMW X7 40i

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Moldova

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Moldova?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Moldova?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Moldova

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Moldova

Näytä lisää