Auton vuokraus toimipisteestä Chisinau Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Chisinau Lentoasema

Osoite

Dacia 80/3 Arrival Terminal, 2026 Chisinau, Moldova
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 01:00 05:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Chisinau Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Chișinăun lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chișinăun lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chișinăun lentoasemalla tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta! Oletko lomalla vai työmatkalla? Valikoimamme kattaa ajoneuvot jokaiseen tarpeeseen. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, farmariin mahtuu isommatkin matkatavarat, laadukas maasturi ei petä vaikeissakaan olosuhteissa ja minibussilla kulkee vaikka koko perhe. Kaikki vuokra-automme Chișinăun lentokentällä ovat ilmastoituja ja niihin sisältyy 150 vapaata ajokilometriä jokaista vuokrauspäivää kohden. Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lastenistuimella tai lisäkuljettajapalvelulla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Autonvuokraus Chișinăun lentoasemalla on helppoa. Toimipisteemme sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, joten pääset aloittamaan matkasi heti saavuttuasi.
Autonvuokraus Chișinăun lentoasemalla Chișinăun kansainvälinen lentokenttä, KIV, sijaitsee 11 kilometrin päässä Chișinăun kaupungin keskustasta. Matkan taittaa näppärästi vuokra-autolla vain 15-20 minuutissa. Sixt Autovuokraamolla on toimipisteitä myös Chișinăun kaupungissa. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus joko netissä tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Chișinăun lentoasemalla. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa!
Tutustu Chișinăun kaupunkiin vuokra-autolla Chișinău on Moldovan pääkaupunki, ja samalla maan suurin ja modernein keskus. Silti sen tunnelma on hyvin rauhallinen, ja kaupunkikuvaa hallitsee kauniit puistot, jotka toimivat myös paikallisten olohuoneina. Kohde tarjoaa paljon nähtävää, mutta silti Chișinăussa ei vielä törmää massaturismiin. Ota siis tästä uniikista, levollisesta kohteesta kaikki irti omaan tahtiisi, ja hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin.Pääkadun Stefan cel Maren varrelta löydät kaupungin merkittävimmät nähtävyydet sekä tasokkaimmat ravintolat ja kaupat. Kirkoissa, kuten Nasterea Domnuluin katedraalissa, kannattaa vierailla myös sisällä, jolloin niiden kauneus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Vieraile myös Stefan cel Maren patsaalla ja Chisinau riemukaarella. Historian ystävä piipahtaa Kansallismuseossa, ja kirjallisuudesta kiinnostunut Aleksandr Puškinin museossa. Nähtävyyksien kiertelyn jälkeen voi levähtää vaikka Valea Morilorin puistossa veden äärellä. Muista ajaa myös Saint Lazaruksen hautausmaalle 7 kilometrin päässä keskustasta. Kaunis ja rauhallinen hautausmaa keskellä luontoa on oiva paikka rauhoittumiseen ja mietiskelyyn. Sen yhteydestä löydät myös kauniin pienen kirkon. Tee myös vuokra-autolla päiväretki moldovalaiselle viinitilalle. Esimerkiksi Milestii Micin viinitilalle ajaa kaupungista vajaassa puolessa tunnissa - ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä tasokkaat viinimaistiaiset syleilevät siellä vierailevaa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Chisinau Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Chisinau Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Chisinau Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Chisinau Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Chisinau Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 154 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,2)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Chisinau Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Chisinau Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Chisinau Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?