Autonvuokraus
Chisinau Lentoasema
Piilota
Moldova // Chisinau // Chisinau Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chisinau Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dacia 80/3
  2026 Chisinau MD +373-22006666
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KIV
Aukioloajat
ma. - su.05:00 - 01:00
Juhlapyhä05:00 - 01:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Chișinăun lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Chișinăun lentoasemalla tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta! Oletko lomalla vai työmatkalla? Valikoimamme kattaa ajoneuvot jokaiseen tarpeeseen. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, farmariin mahtuu isommatkin matkatavarat, laadukas maasturi ei petä vaikeissakaan olosuhteissa ja minibussilla kulkee vaikka koko perhe. Kaikki vuokra-automme Chișinăun lentokentällä ovat ilmastoituja ja niihin sisältyy 150 vapaata ajokilometriä jokaista vuokrauspäivää kohden. Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lastenistuimella tai lisäkuljettajapalvelulla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Autonvuokraus Chișinăun lentoasemalla on helppoa. Toimipisteemme sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, joten pääset aloittamaan matkasi heti saavuttuasi.

Autonvuokraus Chișinăun lentoasemalla

Chișinăun kansainvälinen lentokenttä, KIV, sijaitsee 11 kilometrin päässä Chișinăun kaupungin keskustasta. Matkan taittaa näppärästi vuokra-autolla vain 15-20 minuutissa. Sixt Autovuokraamolla on toimipisteitä myös Chișinăun kaupungissa. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus joko netissä tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Chișinăun lentoasemalla. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa!

Tutustu Chișinăun kaupunkiin vuokra-autolla

Chișinău on Moldovan pääkaupunki, ja samalla maan suurin ja modernein keskus. Silti sen tunnelma on hyvin rauhallinen, ja kaupunkikuvaa hallitsee kauniit puistot, jotka toimivat myös paikallisten olohuoneina. Kohde tarjoaa paljon nähtävää, mutta silti Chișinăussa ei vielä törmää massaturismiin. Ota siis tästä uniikista, levollisesta kohteesta kaikki irti omaan tahtiisi, ja hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin.

Pääkadun Stefan cel Maren varrelta löydät kaupungin merkittävimmät nähtävyydet sekä tasokkaimmat ravintolat ja kaupat. Kirkoissa, kuten Nasterea Domnuluin katedraalissa, kannattaa vierailla myös sisällä, jolloin niiden kauneus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Vieraile myös Stefan cel Maren patsaalla ja Chisinau riemukaarella. Historian ystävä piipahtaa Kansallismuseossa, ja kirjallisuudesta kiinnostunut Aleksandr Puškinin museossa. Nähtävyyksien kiertelyn jälkeen voi levähtää vaikka Valea Morilorin puistossa veden äärellä. Muista ajaa myös Saint Lazaruksen hautausmaalle 7 kilometrin päässä keskustasta. Kaunis ja rauhallinen hautausmaa keskellä luontoa on oiva paikka rauhoittumiseen ja mietiskelyyn. Sen yhteydestä löydät myös kauniin pienen kirkon. Tee myös vuokra-autolla päiväretki moldovalaiselle viinitilalle. Esimerkiksi Milestii Micin viinitilalle ajaa kaupungista vajaassa puolessa tunnissa - ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä tasokkaat viinimaistiaiset syleilevät siellä vierailevaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:00 - 01:00
Juhlapyhä05:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chisinau Lentoasema KIV Dacia 80/3 2026 Chisinau 46.935422, 28.934984 +373-22006666

Sixt-toimipiste Chisinau Lentoasema KIV

Dacia 80/3
2026 Chisinau
 
Puhelinnro +373-22006666

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service