Autonvuokraus
Alesund
Piilota
Norja // Alesund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alesund

Autonvuokraus Ålesundissa on helppo tehdä meillä Sixtillä. Autovuokraamomme Ålesundissa vuokraa ajoneuvoja autokalustosta, joka on vain keskimäärin 3 kuukautta vanhaa. Vuokra-auto on mahdollista valita autovalikoimasta, joka kattaa pakettiautot, farmarit, henkilöautot ja maasturit. Ajoneuvojen lisäksi meiltä voit hankkia lisäpalveluja, vakuutuksia ja lisävarusteita.

 
 • Alesund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamo Ålesundissa

Autovuokraamomme tarjoavat sinulle ratkaisun, kun tarvitset allesi taloudellista henkilöautoa tai isompaa pakettiautoa, jossa tilaa riittää. Myös neliveto maastoauton ja farmariauton tarvitsijalle löytyy vuokraamoltamme sopiva ratkaisu. Autonvuokraukseen Ålesundissa on myös mahdollista liittää erilaisia lisäpalveluja- ja varusteita. GPS-navigaattorit ja lapsille sopivat turva-istuimet, sekä vuokra-auton lisäkuljettaja on vuokraukseen myös liitettävissä. Ja toki myös vakuutukset ovat saatavilla. Otathan huomioon, että emme takaa tietyn mallista tai merkkistä ajoneuvoa, vaan voit valita sen sijaan vuokra-auton kategorian.

Vuokra-autolla Ålesundissa otat paikalliset maisemat ja kohteet haltuun

Vuokra-autolla Ålesundissa Norjassa kierrät vaivatta kaupungin tarjoamia näkemisen arvoisia kohteita. Kun kiinnostuksen kohteenasi ovat esimerkiksi merenelävät, on sinun mahdollista ajaa vuokra-autolla Ålesundissa sijaitsevaan Atlantic Sea-Parkiin. Atlantic Sea-Parkin löydät, kun ajat noin 9 minuuttia kaupungista itään. Vuokra-autolla pääset sujuvasti kiertämään kaupunkia oman suunnitelmasi mukaan juuri sellaisella aikataululla kuin itse haluat. Mikäli sinua kiinnostaa Ålesundin kaupungin historia, kannattaa siinä tapauksessa suunnistaa vuokra-autolla Aalesund-museumille. Museolle kaupungin ydinkeskustasta matka taittuu ajaen vain noin 5 minuutissa. Ålesundissa on myös hyvin mielenkiintoinen Fisheries Museum, joka sijaitsee aivan rannikolla, jonne vuokra-autolla ajaen matka kestää vain muutaman minuutin. Museossa on esillä vanhoja kalastukseen liittyviä esineitä ja pääset myös näkemään useita erilaisia tapoja valmistaa kalatuotteita. Yksi suosituimmista museoista kaupungissa on Sunnmøre Museum, joka on ulkoilmamuseo. Siellä pääsee näkemään pieniä vanhoja taloja ja maatiloja, sekä lisäksi voit käydä museokahvilassa nauttimassa vaikkapa kupin kahvia ihastellen samalla sen vanhanajan tunnelmaa. Museo sijaitsee kaupungin itäosassa, jonne matka autolla vie noin kymmenen minuuttia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service