Autonvuokraus
Alta
Piilota
Norja // Alta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alta

Sixt Autovuokraamo Alta palvelee sinua Norjan pohjoisosassa, kalastajavillapaitojen ja huikeiden maisemien maassa. Voit hypähtää vuokra-autoon Altan lentoasemalla ja jatkaa matkaasi kauniiden maisemien läpi Altan kaupunkiin. Löydät sopivan vuokra-auton kaikenlaisiin tarkoituksiin, halusitpa sitten kuljettaa autossa työsalkkua, retkeilyreppua tai perheenjäseniä. Voit ottaa allesi taloudellisen henkilöauton tai farmarin tavanomaiseen käyttöön. Autokalustostamme voit valikoida myös pakettiauton tai maasturin, mikäli suuntaat maaseudulle tai kuljetat mukana isompia tavarakuljetuksia.

 
 • Alta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  ma. - pe.06:00 - 23:00
  su.08:30 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Alta

  Sixt Autonvuokraus
  Kleggveien 3
  9514 Alta

  ma. - pe.08:00 - 23:00
  la.10:00 - 18:00
  su.10:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Altassa hoituu sujuvasti

Asiantuntevasta asiakaspalvelustamme Altan lentoaseman tai kaupungin toimipisteestä saat vastauksen kysymyksiisi. Suositeltavinta on ottaa vuokra-auto Altaan etukäteen verkosta. Voit valita tilaukseen myös GPS-turvaistuimen, lisäkuljettajan tai lastenistuimen perheen pienimpiä varten. Pyydämme huomiomaan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, ajoneuvokategorian kyllä. Autonvuokraus on Altan matkalle paras ratkaisu, sillä joukkoliikenne ei kulje maan syrjäisimpiin pohjoisosiin. Vapaiden ajokilometrien ansiosta et joudu huolehtimaan ajamisesta.

Altan jylhät vuoristomaisemat ja jäähotellit kutsuvat

Vuonojen maan pohjoisosassa sijaitsevan Altan nimi on pohjoissaameksi Áltá. Saamenmaassa, Finnmarkin alueella sijaitseva Alta on samannimisen maakunnan hallinnollinen keskus. Voit ajaa helposti rauhallisia teitä pitkin noin vartissa lentokentältä keskustaan. Luotettavalla vuokra-autolla ajaminen vuoristoisilla teillä on helppoa. Autonvuokraus Altassa on helppoa. Voit purkaa laukut takakontista kaikessa rauhassa ja tutustua majapaikkaasi, olitpa täällä sitten työ-, huvi- tai sukulointimatkalla. Tutustu paikallisiin ravintoloihin - norjalainen keittiö suussa sulavine lohiannoksineen vie kielen mennessään!

Historiannälkäisille suositeltava kohde on noin 30 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevan Kåfjordin Tirpitz-museo. Sotahistorian museo esittelee saksalaista, natsien toisessa maailmansodassa käyttämää sotalaivaa, joka upotettiin Tromssan rannikolle. Talvisesongin aikaan jäähotellit ja revontulet ovat Altan kiistaton nähtävyys. Vuokra-auto Altan keskustasta vie ympäröivälle alueelle suhteellisen nopeasti. Puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevassa Sorrisnivassa on tunnelmallisia mökkejä ja jäähotelleja, jotka ovat myös suosittu häämatkakohde. Koiravaljakkoretket ja lumikenkäily ovat suosittuja talviaktiviteetteja, ja kesäisin vaelletaan läheisissä tuntureissa. Nauti huikeista maisemista!

Talviaikaankaan et joudu huolehtimaan Sixt vuokra-autojen varusteista, sillä kaikissa autoissamme on vakiovarusteena talvirenkaat. Voit ajella turvallisin mielin, eikä talviolosuhteiden pitäisi aiheuttaa liukkaan kelin ajoon tottuneille suomalaiskuljettajille sen ihmeempiä pulmia. Sixt Autovuokraamo Altassa tarjoaa käyttöösi aina laadukkaan kaluston!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service