Auton vuokraus toimipisteestä Alta

 

Ohjeet toimipisteeseen Alta

Osoite

Kleggveien 3, 9514 Alta, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:00
La
10:00 - 18:00
Su
10:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Alta

Sujuvasti matkaan Sixtin Altan-toimipisteen kautta

Sujuvasti matkaan Sixtin Altan-toimipisteen kautta

Altan-toimipisteessä autonvuokraus käy näppärästi Sixt Autovuokraamosta, joka löytyy yhdestä Altan kolmesta keskustasta, Possukopasta, ja on näin ollen mukavan matkan päässä mistä tahansa Altaa tulla hakemaan vuokra-ajoneuvo reissua varten. Vain reilun puolen kilometrin päässä toimipisteestämme kulkee Altaveienin tie, jonka varrella pysähtyy suurin osa Altan paikallisbusseista, joilla voi tulla noutamaan vuokra-autoa. Matkaan lähtö onnistuu myös joutuisasti, sillä sijaitsemme alle kilometrin päässä E45-moottoritiestä, joka yhdistää Altan Italian Sisilian Gelaan eli jos olet lähdössä ajelemaan etelää kohti Norjan halki, pääset matkaan heti kurvattuasi pois toimipisteeltämme. Taloudellinen henkilöauto on budjettitietoisen kuljettajan valinta, kun taas enemmän tilaa matkaseurueelle tai tavaroille haluavan kannattaa valita joku farmariautoistamme tai suurempaankin tavaran kuljetukseen sopiva pakettiauto. Norjan upeaa luontoa ja jylhiä maisemia pääsee ihailemaan tiellä kuin tiellä pärjäävällä maasturilla, joten valitse allesi kunnon neliveto, mikäli haluat tavoittaa maan karuimmatkin kolkat. Vuokraa Sixtin vuokra-auto Altan toimipisteestä ja anna asiantuntevan palvelumme tehdä vuokrauksestasi mahdollisimman helppoa sinulle!
Autonvuokraus Altassa antaa valinnanvaraa ja turvaa matkallesi

Autonvuokraus Altassa antaa valinnanvaraa ja turvaa matkallesi

Sixtin tarjoamilla lisäpalveluilla pystyt panostamaan juuri niihin asioihin, jotka koet matkallasi tärkeiksi ja saat lisättyä haluamasi palvelut vuokrauksen yhteydessä vuokra-autopakettiisi. Turvallisuus on monien prioriteettilistan kärjessä ja vuokrahintaamme kuuluvatkin automaattisesti kolari- ja varkausturvat sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, joiden omavastuuosuutta voit halutessasi lisämaksulla pienentää. Lisäksi voit ottaa turvan kaikkien mahdollisten vaurioiden varalle, tuulilasin rikkoutumisen varalle tai vakuutusturvan kuljettajille ja matkustajille. GPS-navigaattori on oiva valinta, kun suuntaat vuokra-autollasi kohti uusia seikkailuita vierailla teillä ja et halua ajaa liikaa turhia mutkia päästäksesi perille. Lapsiperheen suosikkeja ovat turvalliset lastenistuimemme, ja kahden kuljettajan seurueessa lisäkuljettajan nimeäminen matkalle antaa mukavaa joustavuutta, kun kuskia voi vaihtaa kesken matkan. Varauksen teko on sujuvaa verkkosivuillamme, mutta pyydämme ottamaan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä automallia, vain ajoneuvon kategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Alta

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Alta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Alta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Alta?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Alta syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 2 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Alta

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Alta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Alta

Näytä lisää