Autonvuokraus
Alta Lentoasema
Piilota
Norja // Alta // Alta Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alta Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Alta Lufthavn
  9515 Alta NO +47-99300110
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ALF
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 23:00
su.08:30 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Altan lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Altan lentoasemalla tekee Norjan matkastasi sujuvamman, oli kyse sitten loma- tai liikematkasta yksin tai koko perheen kanssa. Vuokra-autoja lentokentällä on joka lähtöön edullisista ja näppäristä ja pienistä autoluokista aina premiumautoihin tai pakettiautoihin asti. Pohjoisen arktiset olosuhteet vaativat, varsinkin talvella, turvallista autoa, ja vuokraamomme tarjoaakin muun muassa huipputurvallisia maastoautoja useassa eri hinta- ja varusteluluokassa. Autonvuokraus Altan lentoasemalla antaa matkallesi arvoisensa alun, kun saat laadukkaan auton allesi lentokentältä lähtien. Vuokra-autolla pääset näppärästi tutustumaan myös pohjoisen valloittavaan luontoon. Matkaasi voit mukavoittaa entisestään lisäämällä varaukseesi toivomasi varusteet, kuten lasten turva-istuimen, vapaat ajokilometrit tai GPS-navigaattorin. Varatessasi auton voimme taata sinulle vain auton valitsemastasi luokasta, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman tuloaulassa.

Vuokra-autolla Altan lentoasemalta

Altan lentokenttä (ALF) on kansainvälinen lentokenttä keskellä kauneinta Pohjois-Norjaa. Sixtin keskustan toimipiste sijaitsee Storengveienillä vain kolmen kilometrin päässä lentoterminaalista. Lentokenttä sijaitsee näppärästi vain 4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Netistä varaamasi auton voit noutaa lentoasemalta juuri silloin, kun lentosi saapuu kaupunkiin ja palauttaessasi auton pysäköit vaivattomasti omille parkkipaikoillemme. Lentoasemalle kulkee suoria kotimaan lentoja Oslosta, Tromssasta, Vadsöstä ja Kirkenesistä. Lentoja operoivat SAS ja Norwegian. Lentokenttä on toiminut 60-luvulta lähtien ja palvelee vuosittain yli 300 000 asiakasta.

Luonnonkaunis pohjoinen haltuun vuokra-autolla

Alta sijaitsee maan kauniilla pohjoisrannikolla keskellä kauneinta luontoa ja on Finnmarkin alueen suurin kaupunki 15 000 asukkaallaan. Yksi keskustan suosituimmista nähtävyyksistä on vuonna 2013 avattu ainutlaatuinen revontulikirkko Nordlyskatedralen. Revontulistaan tunnettu kaupunki onkin varsinkin paikallisten keskuudessa saanut lisänimen Revontulikaupunki. Alueella talviurheilu on suosittua ja puitteet tähän ovat erinomaiset. Kesäisin voit ihailla yötöntä yötä yhdessä Euroopan pohjoisimmista kaupungeista. Maan pohjoisrannikolla sijaitseva kaupunki tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ennen kaikkea luontomatkailuun, sillä jäämeren rannan arktiset maisemat ovat taatusti unohtumattomat. Keskustan matkailutoimistosta saat lisätietoa valmisretkistä upeimpiin luontokohteisiin, mutta kannustamme seikkailumielistä matkailijaa tutustumaan kohteisiin myös itsenäisesti. Autonvuokraus Altan lentoasemalla mahdollistaa näppärän pääsyn sinnekin, minne turistiretket eivät vie.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 23:00
su.08:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alta Lentoasema ALF Alta Lufthavn 9515 Alta 69.978800, 23.352700 +47-99300110

Sixt-toimipiste Alta Lentoasema ALF

Alta Lufthavn
9515 Alta
 
Puhelinnro +47-99300110

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service