Autonvuokraus
Arendal
Piilota
Norja // Arendal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arendal

Sixt Autovuokraamo Arendal palvelee sinua Norjan eteläosassa, alle tunnin matkan päässä Kristianstadista. Voit tutustua autovalikoimamme helposti jo kotisohvalta käsin. Varaa sopiva vuokra-auto Arendalin-matkaa varten haluamassasi ajoneuvoluokassa. Meiltä löydät taloudelliset henkilöautot, farmarit, maasturit ja pakettiautot. Autonvuokraus Arendalissa on helppoa, ja kaikkiin ajoneuvoihin on saatavilla lisämaksusta lasten turvaistuin, GPS-navigaattori matkantekoa helpottamaan sekä mahdollisuus lisäkuljettajaan.

 
 • Arendal

  Sixt Autonvuokraus
  Asbieveien 58
  4848 Arendal

  ma. - pe.08:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Arendalin lentokentällä ja kaupungissa

Arendalin keskustassa sekä lentokentällä saat asiantuntevaa palvelua ja vuokra-autosi avaimet käteen alta aikayksikön. Lentokentältä on kätevä hurauttaa kaupunkiin noin 20 minuutissa, sillä E 18 -moottoritieosuus taittuu nopeasti. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että takaamme ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä. Sixt Autovuokraamo Arendal suosittelee pohtimaan jo etukäteen, millaista kuljetuskapasiteettia tarvitaan matkatavaroille, onko mukana erityisen suuria tavaroita ja montako henkilöä on tarkoitus kuljettaa.

Arendalissa koet norjalaisen hyggen

Arendalissa vallitsee aina yhtä leppoisa tunnelma, hygge. Etelän turistikaupunki on suosittu lomakohde, sillä Lapin mittakaavassa alueen ilmasto on leuto ja saaristo kuvankaunis. Noin 43.000 asukkaan pikkukaupunki ja sen lähialueet ovat helposti tutkittavissa vuokra-autolla, olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa. Nidelva-joen suulla sijaitseva kaunis kaupunki tarjoaa monipuolisia palveluja niin työmatkalaisille, sukulaisiaan tapaaville matkailijoille kuin lomailijoillekin. Kaupunki tunnetaan laivanvarustamoistaan ja nykyisin IT-taloudestaan. Niinpä luonnollinen nähtävyys onkin Vitensenteret Sorlandet -tiedekeskus, jonka näyttelyissä sekä lapset että aikuiset pääsevät ihastelemaan luonnontiedettä. Näyttelyiden interaktiivisuuteen on kiinnitetty huomiota, ja kävijät pääsevätkin itse kokeilemaan asioita. Ajat tiedekeskukseen parissakymmenessä minuutissa 42-tietä pitkin.

Arendalin vanhakaupunki, taiteilijoiden ja käsityöläisten suosima Tyholmen sijaitsee saaristokaupungin kaakkoiskulmassa. Vuokra-auton voi jättää parkkiin ja jalkautua tutkimaan mukulakiviteitä ja sokkeloisia pikkukujia. Tyholmenin-kävijöiden kannattaa pistäytyä pikkukahviloissa, joista saa erityisen hyvää espressoa. Norjalaiset ovat pohjoismaiseen tyyliin kahvikansaa. Mikäli olet luonnonystävä, kuvaukselliseen Raet-kansallispuistoon on noin puolen tunnin ajomatka.

Majakkaharrastajat suuntaavat kaupungin ulkopuolelle. Edelleen toimiva Store Torungen -majakka on rakennettu vuonna 1844, ja sinne on noin tunnin laivamatka kaupungin keskustasta. Ota tuulitakki takaluukusta ja piipahda saaristossa! Sixt vuokra-auto Arendalissa kantaa myös purjehdustarvikkeet. Store Torungenin pikkusisko Lille Torungen on toinen lähialueen majakoista, jonne järjestetään päiväretkiä. Retken lopuksi voit hurauttaa takaisin majapaikkaan. God natt, sov godt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service