Autonvuokraus
Baerum
Piilota
Norja // Baerum
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Baerum

Sixt Autovuokraamo Baerum palvelee sinua Norjan-matkallasi! Vuokra-auto Baerumissa helpottaa matkantekoa, kun voit jättää pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen ruuhkat taaksesi ja pakata matkatavarat takakonttiin nopeasti. Autonvuokraus Baerumissa hoituu toiveidesi mukaan - voit valita autokalustostamme taloudellisen henkilöauton, suuremmalle seurueelle farmarin ja isompaa tavarankuljetusta varten pakettiauton. Koe, miten mukavaa on ajella vuokra-autolla!

 
 • Rud/Baerum

  Sixt Autonvuokraus
  Baker Østbysvei 19
  1309 Rud

  ma. - pe.07:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Baerum järjestää allesi laadukkaan vuokra-auton

Autonvuokraus Baerumissa onnistuu toimipisteellämme Rudin taajamassa. Voit räätälöidä ajoneuvotilauksesi ja liittää perusvarusteluun lisämaksusta lisäkuljettajan mahdollisuuden, GPS-navigaattorin tai lastenistuimen perheen pienimmille. Sixt vuokra-auto Baerumissa on hyvä valinta: kaikki ajoneuvomme ovat laadukkaita ja uusia, keskimäärin kolme kuukautta vanhoja. Voit valita haluamasi autokategorian, tiettyä automerkkiä emme valitettavasti pysty takaamaan. Vuokra-auto Baerumissa on helppo hoitaa kauttamme. Järjestä sujuva autonvuokraus Baerumissa ja lähde matkaan!

Pääkaupunkiseudun lähialueilla riittää nähtävää riimukirjoituksista olutpanimoihin

Baerumin maakunta lasketaan osaksi Oslon pääkaupunkiseutua, sillä se sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oslosta. Rannikolla sijaitseva Baerum on kuitenkin oma maakuntansa, jonka hallinnollinen keskus on Sandvikan kylä. Baerum on yksi varakkaimmista alueista, sen väestö on hyvin koulutettua, ja se on usein äänestetty Norjan miellyttävimmäksi asuinpaikaksi. Pääkaupungin läheisyys tarkoittaa, että voit hurauttaa helposti Osloon ja palata illaksi takaisin nauttimaan rauhallisemmasta elämänmenosta. Baerumista voit ajella hyvin hoidettua E18-moottoritietä etelään ja pohjoiseen. Autoharrastajat ajelevat tietä mielellään, sillä se alkaa Pohjois-Irlannista, jatkuu Pohjoismaiden kautta Suomeen ja vie aina Pietariin asti. Suomessa se tunnetaan muun muassa nimellä Kehä III. Voit suunnata sitä pitkin vaikkapa etelään Drammeniin, jossa on paljon kulttuurielämää ja museoita. Maista myös herkullista Aass-panimon olutta, jonka resepti on kehitelty jo vuonna 1834. Panimo sijaitsee Drammenissa edelleen samoilla sijoillaan.

Noin 30 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevat Åskollenin ja Austadin kaiverrukset ovat yli 6.000 vuotta vanhoja, joten alue on suosittu paikka Pohjolan historiasta kiinnostuneille. Vanhimmat kiviin kaiverretut hahmot esittävät hirveä, jolla on ollut saaliseläimenä skandinaavisessa kulttuurissa tärkeä merkitys. Hyvällä vuokra-autolla voit nauttia itsenäisen aikataulun tuomasta vapaudesta, olipa kyseessä sitten lomamatka tai työmatka. Meillä vapaat ajokilometrit kuuluvat aina hintaan. Hyppää rattiin ja karauta matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service