Autonvuokraus
Bardufoss
Piilota
Norja // Bardufoss
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bardufoss

Autonvuokraus Bardufossissa mahdollistaa seikkailuretken Norjan vuoristoon. Vuokraamalla Sixt Autovuokraamosta Bardufossin matkalle luotettavan, taloudellisen henkilöauton, farmarin tai maasturin mahdollistat mukavan matkanteon pohjoisen vuoristomaisemissa. Varaa helposti netistä haluamasi vuokra-auto Bardufossin-matkalle ja nouda se jostakin pohjoisen toimipisteistämme. Matkamittaria ei tarvitse reissun aikana vahdata, sillä vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman matkan!

 
 • Bardufoss Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bardufoss Airport
  9325 Bardufoss

  ma. - to.08:00 - 19:00
  pe.08:00 - 21:00
  su.14:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Bardufoss

  Sixt Autonvuokraus
  Heggelia
  9325 Bardufoss

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00
  su.10:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Bardufoss palvelee 7 päivänä viikossa

Pääset asioimaan meillä helposti Bardufossin lentoasemalla ja keskustan toimipisteessä. Suoraan lennon jälkeen on kätevä hypätä vuokra-auton rattiin ja karauttaa kohti vuoristomaisemia. Voit räätälöidä vuokrapakettisi kätevästi myös GPS-navigaattorilla, lasten turvaistuimella ja lisäkuljettajan mahdollisuudella tai lemmikkipaketilla. Muistutamme, että asiakkaat voivat valita ajoneuvokategoria, mutta emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä.

Bardufossiin ihailemaan revontulia ja lumilautatemppuja

Sixt Autovuokraamo Bardufoss palvelee Tromssan läänin kaupallisessa keskuksessa, jota kutsutaan myös nimellä Romssa fylka, silä pohjoissaame on toinen alueen virallisista kielistä. Istindportalenissa voi tutustua pohjoisen kulttuureihin: rakennuksessa toimii kirjasto ja siinä järjestetään sekä elokuvanäytöksiä että konsertteja. Kauniin Saamemaan nähtävyydet hivelevät katsojaa: Barduforss sijaitsee Målselvdalen-laaksossa upeissa vuoristomaisemissa. Alueella on erityisen paljon luontomatkailua, joten niin kalastajille, laskettelijoille kuin retkeilijöillekin on tarjolla monenlaista nähtävää. Helpointa on tutustua alueeseen vuokra-auton ratissa, olitpa sitten lomamatkalla, sukuloimassa tai liikenteessä työn puitteissa.

Autonvuokraus Bardufossissa mahdollistaa itsenäisen liikkumisen alueella. Alue on vuoristoista, joten etenkin liukkaalla säällä ajaessa on hyvä noudattaa varovaisuutta. Hyvällä vuokra-autolla matka taittuu kuitenkin vaivatta, ja penkinlämmittimen voi napsauttaa päälle, kun maisemat on katsottu! Voit ajaa kaupungista helposti Myrefjelletin tasokkaille laskettelurinteille, jotka sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Myrefjellet on norjalaisten lumilautailijoiden suosiossa.

Nedre Malselvfossen Feriesenter puolestaan on suosittu kalastusretkien lähtöpaikka majoitusmahdollisuuksineen. Puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta Målselvista on mahdollista lähteä tutustumaan aktiviteetteihin, joista suosituimpia ovat koiravaljakkosafarit, lumikenkäretket sekä muut ulkoilmaelämykset. Suurimpaan kaupunkiin Tromssaan on Lapin mittakaavassa lyhyt, noin kahden tunnin matka. Mikäli mielit kulttuurielämyksiä, Tromssa on yksi Pohjolan suurimmista kulttuurielämän keskuksista. Kulturhusetissa järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia ympäri vuoden - tarkista kulloinenkin ohjelma verkosta ja karauta paikalle vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service