Autonvuokraus
Bardufoss Lentoasema
Piilota
Norja // Bardufoss // Bardufoss Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bardufoss Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Bardufoss Airport
  9325 Bardufoss NO +47-77830925
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BDU
Aukioloajat
ma. - to.08:00 - 19:00
pe.08:00 - 21:00
su.14:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Bardufossin lentoasemalla

Kun varaat vuokra-auton Bardufossin lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, voit jatkaa matkaasi sujuvasti heti lentosi laskeuduttua. Palvelemme asiakkaitamme nimittäin ympäri vuorokauden. Toimistoaikojen ulkopuolella voit noutaa vuokra-autosi autovuokraamostamme Bardufossin lentoasemalla, kunhan varaat lisäpalvelun varausta tehdessäsi. Myös ajoneuvon palautus onnistuu mihin tahansa vuorokauden aikaan. Näin matkasi jatkuu jouhevasti ilman minkäänlaisia esteitä. Autotarjonnastamme voit valita joko henkilöautoja, farmareita tai pakettiautoja kaupunkiajoon ja maastureita hiukan haasteellisemmissa maastoissa ajamiseen. Emme takaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta saat matkaasi laadukkaan ja edullisen kulkuneuvon, jonka keskimääräinen ikä on vain kolme vuotta. Kun noudat vuokra-auton, poikkea vain Sixtin toimistolla, joka sijaitsee lentoaseman sisällä, ja hae ajoneuvo ohjeidemme mukaan lentoaseman parkkialueelta.

Joustavaa ja nopeaa autonvuokrausta Bardufossin lentoasemalla

Bardufossin Lentoasema BDU sijaitsee Pohjois-Norjassa, Målselvissa. Lentoasema sijaitsee nimensä mukaisen kaupungin rinnalla, moottoritie E6:n varrella, ja sinne lennetään vain maan pääkaupungista Oslosta. Vaikka lentokenttä on hyvin lähellä kaupunkia, on meillä myös toinen toimipiste kaupungin keskustassa. Halutessasi voit palauttaa vuokra-auton myös tähän toimipisteeseen, kunhan ilmoitat siitä varausta tehdessäsi. Autonvuokraus Bardufossin lentoasemalla onnistuu sekä toimistomme pitkien aukioloaikojen sisällä että niiden ulkopuolella. Jos saavut lentokentälle toimiston ollessa kiinni, ilmoita vain pyytämämme yhteystiedot ja järjestämme vuokra-auton toimituksen ilmoittamaasi aikaan. Muihin lisäpalveluihimme kuuluu GPS-navigaattori, lastenistuin, vakuutukset, vapaat kilometrit ja lisäkuski. Suosittelemme GPS-navigaattoria, mikäli vierailet ensimmäistä kertaa kohteessa ja varsinkin, jos suunnitelmissasi on kiertoajelu pitkin Norjan pohjoisrannikkoa.

Koe Pohjois-Norjan ylväät vuonomaisemat omaan tahtiin

Auton vuokraaminen Bardufossin lentoasemalla antaa vapaat kädet alueen kokemiseen omaan tahtiin ja oman suunnitelman mukaan. Jos rentoudut parhaiten luonnon rauhassa ja henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Lähistöllä sijaitseva Dividalen luonnonpuisto on suosittu retkeilykohde ja ympäröivä luonto on muutenkin kokemisen arvoista. Siirtymät matkailukohteiden välillä käyvät sujuvasti vuokra-auton avulla. Polar Parkissa tutustut Pohjolan eläimiin, jotka pysyvät metsäretkiesi aikana piilossa ihmisiltä. Bardufossin kaupungissa asuu vain 2500 henkeä, joten saat nauttia luontomatkan ohella kyläyhteisön rennosta ilmapiiristä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.08:00 - 19:00
pe.08:00 - 21:00
su.14:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bardufoss Lentoasema BDU Bardufoss Airport 9325 Bardufoss 69.055758, 18.540356 +47-77830925

Sixt-toimipiste Bardufoss Lentoasema BDU

Bardufoss Airport
9325 Bardufoss
 
Puhelinnro +47-77830925

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service