Autonvuokraus
Berg
Piilota
Norja // Berg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Berg

Kun suuntaat kohti Bergiä, sinun kannattaa ottaa allesi vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta esimerkiksi Tromssan lentokentän toimipisteestä. Lisää Tromssan matkaohjelmaasi autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta ja anna tien viedä. Ulkomailla ajaminen voi jännittää, mutta ei syytä huoleen. Löydät monipuolisesta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ja tarpeisiisi sopivan ajoneuvon, ja voit luottaa autokalustomme luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Valikoimaamme kuuluu muun muassa henkilöautoja, maastureita ja farmareita. Autonvuokraus kauttamme on turvallista ja helppoa, niin paikan päällä kohteissamme kuin verkkosivustollammekin. Voit myös aina kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen, jos jokin asia mietityttää. Anna Sixtin auttaa sinut unelmiesi matkalle!

 
 • Halden

  Sixt Autonvuokraus
  Svinesundparken 11
  1788 Berg i Østfold

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Bergiin ja Norjaan

Pistäydy Sixt Autovuokraamossamme hakemassa henkilöauto tai farmari allesi, ja suuntaa Pohjois-Norjan upealle vuonoiselle rannikolle Bergiin. Voita napata Sixt vuokra-auton allesi vaikkapa Tromssan lentokentän toimipisteestä, ja suunnata sitten kohti Senjan saarta. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt ei voi taata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Suosittelemme tutustumaan monipuolisiin lisäpalveluihimme sekä ajantasaisiin tarjouksiimme verkkosivuillamme. Saat lisättyä käytännöllisiä mukavuuksia matkallesi, niin halutessasi. Vieraalla maalla GPS-navigaattori on sangen hyödyllinen, ja lastenistuimessa myös perheen pienin matkustaa turvallisesti mukana. Lisätietoa palveluistamme löydät verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jylhän kaunis Norja on ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Ota allesi luotettava Sixt vuokra-auto esimerkiksi Tromssan lentokentän toimipisteestä ja lähde valloittamaan Norjan rannikkoa ja saaria. Voit suunnata vuonoista tunnetun Norjan kuvankaunista rannikkoa ja ajella aina Bergiin asti. Berg on idyllinen, alle 1000 asukkaan kunta Tromssan läänissä, Senjan saaren luoteisosassa. Matkaa Tromssan lentokentältä Bergiin on noin puolitoista tuntia. Matkalla pääset ihailemaan Norjan luontoa puhtaimmillaan.

Yksi Norjan 18 kauneimmasta maisematiestä kulkee Senjan saaren läpi. Tätä tietä kannattaa seurata, jos haluaa nähdä Norjan henkeäsalpaavimmat näkymät. Esimerkiksi Bergsbotnin näköalapaikalle voi pysähtyä ottamaan kuvia. Saarella on paljon pieniä kyliä, joissa voi pysähtyä ruokailemaan ja yöpymään. Perheen pienimpiä kiinnostanee Senjatrolletin puisto, jossa pääsee näkemään maailman suurimman peikon. Kun vuokra-auto on sujuvoittamassa liikkumista paikasta toiseen, palaat Norjan lomaltasi takaisin Suomeen monen monta huikaisevan upeaa kokemusta rikkaampana!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service