Autonvuokraus
Drammen
Piilota
Norja // Drammen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Drammen

Autonvuokraus Drammenin kaupungissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin aina uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville maasturi. Mikäli tarvitset tavaroillesi enemmän tilaa, löydät valikoimastamme myös pakettiautot. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua ja sivuiltamme löydät koko kattavan valikoimamme. Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Drammen Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Grønland 13
  3045 Drammen

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

 • Drammen

  Sixt Autonvuokraus
  Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 122
  3041 Drammen

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Kongsberg

  Sixt Autonvuokraus
  Kobberbergsveien 6
  3615 Kongsberg

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Drammenissa

Drammenista löydät Sixt Autovuokraamot sekä rautatieasemalta että noin 7 minuutin ajomatkan päästä keskustasta. Laajasta valikoimastamme löydät matkaasi parhaiten sopivan vuokra-auton uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Lisäksi voit valita lisävakuutuksia, kuten rengas -ja tuulilasiturvan tai varkausturvan. Lisäpalveluistamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorin, perheen pienimmille sopivia turvaistuimia, suksibokseja ja tavaratelineitä. Mikäli mahdollisia kuljettajia on matkaseurueessanne enemmän, voi lisäkuljettajapalvelun valita jo varauksen teon yhteydessä. Laajan valikoimamme vuokra-autoja sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Tutustu Drammeniin Sixtin vuokra-autolla

Drammenin kaupunki sijaitsee noin 40 kilometriä Oslosta etelään Oslonvuonon rannalla. Nykyinen kaupunki on syntynyt 1800-luvun alussa kolmen erillisen kaupungin yhdistymisen myötä ja nykyisin Drammen on Norjan yhdeksänneksi suurin kaupunki. Kaupungin keskusta on pullollaan toinen toistaan ihanampia kahviloita, ravintoloita ja liikkeitä, ja kaupungissa riittää tehtävää ja nähtävää jokaiselle matkailijalle. Drammeniin ja sen lähialueisiin on kätevää tutustua Sixtin vuokra-autolla. Lähde vaikkapa päiväretkelle Osloon, jonne ajaa alle 50 minuutissa tai aja ylös Spiralenia, Drammen-vuoren sisään rakennettua ajotietä, ihastelemaan kaupunkia ylhäältä käsin. Myös luonto on tällä seudulla kauneimmillaan, ja esimerkiksi Kjosterudjuvet-kanjoni tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja mahtavia vaellusreittejä, jonne ajaa vuokra-autolla alle 20 minuutissa. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Drammenissa tuo matkaasi vapautta ja joustavuutta, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivalla tavalla ja saat matkastasi enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service