Autonvuokraus
Eveneskjær
Piilota
Norja // Eveneskjær
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Eveneskjær

Jos matkasi suuntautuu Norjaan Evenskjeriin pohjoisen luonnon ääreen, pistäydy ihmeessä Sixtin Autovuokraamossa hakemassa tarpeisiisi sopiva ajoneuvo ja pääset kartoittamaan paikallisia kohteita kaikkein näppärimmin! Vuokra-autolla karautat hetkessä ihailemaan vuonoja ja autovalikoimamme laadukkuuden ansiosta voit luottaa autokalustomme vievän sinut turvallisesti määränpäähäsi säässä kuin säässä. Autonvuokraus kauttamme on helppoa niin paikan päällä Evenskjerissa kuin vaikkapa kotisohvallasi kannettavan tai älypuhelimesi ääressä. Lataa älypuhelimeesi sovelluksemme ja hoidat autovalikoimaamme tutustumisen, hintojen vertailun ja vuokrauksen näppärästi vaikka jo ennen matkaa!

 
 • Harstadin/Narvikin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  ma. - su.06:30 - 24:00
  Juhlapyhä06:30 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autovuokraamostamme löydät kattavat lisäpalvelut Evenskjerin-matkallesi

Autonvuokraus onnistuu Evenskjerin-lomallasi Narvikin lentoasemalta, josta saat käyttöösi taloudellisen henkilöauton, farmarin tai vaikkapa maasturin, jos olet suuntaamassa vuoristoisemmille teille. Valikoimistamme löydät myös tilavat pakettiautot, jos suunnittelet eräreissua isomman seurueen kanssa ja tarvitsette varusteillenne kunnolla tilaa. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, vain vuokra-auton kategorian. Olethan tietoinen, että voit varata kauttamme myös monipuolisia lisäpalveluita helpottamaan ja mukavoittamaan lomaasi tai työmatkaasi? Evenskjerissa autonvuokraukseen sisältyy talviaikana esimerkiksi talvirenkaat, mutta suksiboksi tai tavarateline voivat olla fiksu lisätä varaukseen, jos olet suuntaamassa rinteille tai vuoristoon. Bluetoothilla vapautat kädet ajamiseen, ja lastenistuimilla, turvakaukaloilla tai korokeistuimilla varmistat perheen pienimpien matkanteon turvallisesti. Lisäkysymyksissä ethän epäröi kääntyä ripeän ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen, olemme valmiita auttamaan joka päivä!

Tutustu Evenskjeriin ja Pohjois-Norjan kauneuteen Sixtin vuokra-autolla

Evenskjer on Skånlandin kunnan hallinnollinen keskus ja sijaitsee 25 kilometriä Harstadin kaupungista ja lähellä Ruotsin rajaa. Evenskjerin ehdoton valtti ovat yhden maan suurimman kirkon, Skånlandin puisen kirkon, lisäksi sen upeat maisemat vuonojen ja vuorien lomassa, ja voitkin patikoida Kvitnesvetenin huipulle noin tunnissa näköaloja ihailemaan. Toinen paikallinen komea vuono on Tverrfjellet, joka ei sekään ole kaukana, vain noin 18 kilometrin sutjakan ajomatkan päässä. Muista näppärän ajoetäisyyden päässä olevia suosittuja kohteita ovat esimerkiksi Fabeloyan Naturlekepark eli luonnonleikkipuisto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen, tai Grottebadetin maanalainen vesipuisto. Vuokra-autolla ehdit kokea kaiken tämän ja vielä jättää aikaa levolle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service