Autonvuokraus
Farsund
Piilota
Norja // Farsund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Farsund

Sixt Autovuokraamo Farsund auttaa sinua mielellään, kun suunnittelet autonvuokrausta Norjassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Voit vuokrata vaikkapa taloudellisen ja kätevän henkilöauton matkustaessasi yksin tai pienessä seurueessa. Luotettava farmariauto sopii jylhän rannikkoseudun tutkimiseen oivasti. Jos olet matkalla suuremmassa porukassa, tutustuthan minibusseihimme. Autovalikoimaamme pääset tutustumaan verkkosivuillamme. Valitse mieleisesi vuokra-auto juuri sinun matkallesi autovalikoimamme suosituimpien merkkien viimeisimpien mallien joukosta. Vuokraus Sixt Autovuokraamosta Farsundista on helppoa, edullista ja turvallista! Hoidat vuokrauksen nopeasti ja ongelmitta joko soittamalla meille etukäteen tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Farsund

  Sixt Autonvuokraus
  Statoil Farsund, Faroyveien
  4550 Farsund

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Farsundista

Sixt Autovuokraamo Farsundissa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myös lisäpalveluihimme. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori helpottamaan kaupungissa suunnistamista taikka jokin kattavista vakuutuksistamme huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa jokaisena viikonpäivänä, ja he vastaavat asiantuntevasti kysymyksiin koskien autonvuokrausta Farsundissa. Huomaathan kuitenkin varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata sinulle vain autokategorian, mutta emme voi luvata etukäteen tiettyä automallia.

Farsund tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Noin 10.000 asukkaan Farsund sijaitsee Pohjanmeren rannalla, Norjan etelärannikolla. Historiallinen kaupunki on ollut yksi Norjan vilkkaimmista satamakaupungeista ja se on tunnettu myös merirosvoistaan. Kaupungissa pidetään vuosittain Kaperdagene-merirosvofestivaali, jota saapuu juhlimaan kaikenlaisia matkaajia ympäri Ruotsia ja muita maita. Tunnetuimpia merirosvosatamia ovat Loshavn ja Eikvåg, jotka sijaitsevat noin 15 kilometrin ajomatkan päässä Farsundista. Näistä satamista rannikoiden asukkaat lähtivät ryöstöretille Napoleonin sotien aikana 1800-luvulla.

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Farsundista mahdollistaa liikkumisen kaupungissa, mutta myös sen ulkopuolella. Alue tulee laajemmin tutuksi, kun voit suunnata minne haluat, milloin haluat. Käy vaikkapa ihailemassa Nordbergin linnoitusta, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Farsundin keskustasta. Saksalaisten toisen maailmansodan aikana rakentama linnoitus on suojeltu kulttuurikohde. Voit suunnata vuokra-auton nokan myös kohti Listan majakkaa, jonne hurautat vuokra-autolla noin vartissa. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Norjassa matkustamisesta vaivatonta, ja pääset tutkimaan aluetta joustavasti ja kiireettömästi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service