Auton vuokraus toimipisteestä Farsund

 

Ohjeet toimipisteeseen Farsund

Osoite

Statoil Farsund, Faroyveien, 4550 Farsund, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Farsund

Autonvuokraus Sixt Farsundista tekee matkastasi helpomman

Autonvuokraus Sixt Farsundista tekee matkastasi helpomman

Sixt Farsund Norjassa toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi aloittamaan matkasi autoillen. Meidän laajasta ja kilpailukykyisestä valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan vuokra-autoratkaisun, oli sitten kyseessä liikematka tai lomareissu perheen kesken. Meiltä löydät luotettavat ja taloudelliset henkilöautot sekä farmarit. Toimipisteemme sijaitsee kätevästi aivan kaupungin keskustassa, jonne siis saavut vaikka helposti kävellen ja jatkat matkaasi eteenpäin uusi vuokra-auto allasi. Farsundin lentokenttä sijaitsee noin 12 km päässä toimipisteestämme. Historiallinen Farsund on vilkas satamakaupunki, joka on tunnettu merirosvoistaan ja sen lähiympäristö on myös näkemisen arvoinen ja siihen tutustuminen onkin helppoa vuokra-autolla. Toimipisteemme vierestä lähtee valtatie 43, jota pitkin on helppoa jatkaa matkaa pidemmällekin. Esimerkiksi vain 20 minuutin ajomatkan jälkeen pääset ihailemaan Nordbergin linnoitusta, joka on suojeltu kulttuurikohde. Varaa vuokra-autosi jo ennen reissuun lähtöä verkkosivuiltamme tai näppärästä mobiilisovelluksestamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös viikon jokaisena päivänä ja kertoo palveluistamme mielellään lisää.
Ota Farsund haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Farsund haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Farsund tarjoaa laadukkaat ja uudet automallit tunnetuilta automerkeiltä kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta halutessasi varausta voit höystää kätevillä lisäpalveluilla. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Jos teidän matkasuunnitelmanne ovat avoinna ja haluatte tutustua mahdollisimman laajasti Norjaan, suosittelemme GPS-navigaattoria, joka ohjaa perille kohteeseen kuin kohteeseen. Perheen kanssa matkustaessa on lapsille oiva lisä asentaa lastenistuimet, joiden avulla myös perheen pienimmät matkustavat tyytyväisinä. Jos haluat jakaa ajokilometrejä puolisosi tai kaverisi kanssa, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa jaat ajonautinnon kätevästi. Ethän myöskään unohda tutustua kattavaan vakuutukseemme, joka tuo mukavasti lisäturvaa ajoreiteille. Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksuttomiin muutoksiin sekä peruutuksiin. Ota allesi Sixtin vuokra-auto ja nauti matkastasi vielä enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Farsund

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Farsund.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Farsund?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Farsund?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Farsund syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Farsund

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Farsund?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Farsund

Näytä lisää