Auton vuokraus toimipisteestä Lyngdal

 

Ohjeet toimipisteeseen Lyngdal

Osoite

Stamsøyveien 20, 4580 Lyngdal, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Ke
07:30 - 16:00
To
07:30 - 19:00
Pe
07:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Lyngdal

Aloita matkasi mukavasti Sixt Lyngdalista

Aloita matkasi mukavasti Sixt Lyngdalista

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo Lyngdaliin, joka on valmis tekemään matkastasi mukavan ja vaivattoman. Toimipisteemme löydät kätevästi noin 1,5 km päässä kaupungin keskustasta, joten pääset vaivatta noutamaan vuokra-autosi vaikka kävellen ja jatkamaan siitä matkaa eteenpäin. Myös linja-autopysäkit sijaitsevat Sixt Lyngdalin läheisyydessä, joten voit saapua paikalle myös julkisilla kulkuneuvoilla. Valtatie 43 sivuaa toimipistettämme, jota pitkin pääset jatkamaan vaikka pidemmälle Norjaan. Lyngdalista löytyy myös upeat vuonomaisemat, joita et halua jättää välistä. Sixtin vuokra-auto mahdollista monipuoliset kokemukset, sillä pääset päättämään itse omista reiteistäsi ja aikatauluistasi. Meiltä löytyy laadukkaat ja kilpailukykyiset autovaihtoehdot niin lomamatkalaisille kuin työporukoille. Käytännölliset ja taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksin matkustavat sekä seurueet helposti perille, näyttävät maasturit vievät näppärästi liiketapaamisiin ja tavarankuljetukseen sopivat tilavat pakettiautomme. Ystävällinen asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää autovaihtoehdoistamme tai voit vierailla verkkosivuillamme ja varata mieluisesi vuokra-auton jo tänään!
Koe kaunis Lyngdal Sixtin vuokra-autolla

Koe kaunis Lyngdal Sixtin vuokra-autolla

Sixt Lyngdal tarjoaa laajan ja hyvin varustellun valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja, joista löytyy oikea vaihtoehto varmasti jokaiselle. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Mikäli suunnitelmissa siintää useampi kohde Norjassa, kannattaa vuokraukseen lisätä GPS-navigaattori, joka auttaa reittivalintojen kanssa. Myös vapaat kilometrit voi olla oikea lisä seurueelle, joka haaveilee tutustuvansa perinpohjaisesti Lyngdaliin ja sen lähiympäristöön. Ajonautinto on mahdollista jakaa seurueen muiden matkustajien kesken lisäämällä varaukseen lisäkuljettaja. Jos matkassa on mukana koko perhe, voidaan lapsille lisätä autoon lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme tuovat myös mielenrauhaa, joten niihin kannattaa tutustua. Mahdolliset muutokset ja peruutukset voit tehdä varaukseesi maksutta. Vierailemalla verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme voit tutustua laajaan valikoimaamme ja lisäpalveluihimme sekä varata sopivan Sixt-vuokra-auton.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Lyngdal

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Lyngdal.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Lyngdal?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Lyngdal?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Lyngdal syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Lyngdal

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Lyngdal?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Lyngdal

Näytä lisää