Autonvuokraus
Gardermoen
Piilota
Norja // Gardermoen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gardermoen

Kun olet aloittamassa Norjan loma- tai työmatkaa, niin Sixt Autovuokraamo Gardermoenissa on loistava paikka ottaa alle vuokra-auto. Valittavanasi on henkilö- ja farmariautoja, katumaastureita sekä pakettiautoja, joten löydät varmasti jotain tarpeisiisi sopivaa. Tarkistathan Gardermoenin autovuokraamomme aukioloajat ja yhteystiedot verkkosivuiltamme ennen kaupunkiin saapumistasi, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kaikkiin autonvuokraukseen liittyviin kysymyksiin! Palvelemme sinua vuoden jokaisena päivänä, ja Gardermoenin autovuokraamoomme voit myös aina palauttaa vuokra-autosi 24 tuntia vuorokaudessa. Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme tietenkin myös yritysasiakkaita, joita pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Oslo Gardermoen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Postboks 201
  2061 Gardermoen

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin vuokra-autolla Gardermoenissa

Autonvuokraus Gardermoenissa sujuu vaivattomasti ja turvallisesti Sixtin avulla. Emme veloita luottokorttimaksuista eikä palveluihimme sisälly muutenkaan mitään yllätyksellisiä kuluja. Jos olet päättänyt maksaa vuokra-auton vasta noudon yhteydessä, niin muutokset varaukseesi sekä koko varauksen peruuttaminen ovat ilmaisia. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun, mutta tämänkin ilmoitamme aina selvästi. Vuokra-autovalikoimamme Gardermoenissa on monipuolinen kattaen niin henkilö- ja farmariautot, joihin mahtuu niin pienempien kuin isompienkin ryhmien tavarat. Norjan jylhään luontoon sinut vievät turvallisesti maasturimme ja pakettiautonkin saat vuokrattua, mikäli mukananne on huomattava määrä tavaraa. Huomioithan kuitenkin, että voimme taata sinulle käyttöösi ainoastaan tietyn autokategorian, emme tiettyä automallia. Jokainen automme on kuitenkin noin kolme kuukautta vanha, joten mallista riippumatta allasi tulee aina olemaan lähes uusi vuokra-auto. Suosittelemme sinua myös kysymään lisävarusteistamme, kuten lastenistuimesta tai GPS-navigaattorista.

Autonvuokrauksella Gardermoen sekä sen ympäristö tutuiksi

Gardermoen on varmasti eniten tunnettu siitä, että siellä sijaitsee Oslon lentokenttä. Norjan pääkaupunki onkin helposti saavutettavissa lentokentältä vuokra-autolla, sillä matkaa on vain muutama kymmenen kilometriä. Mikäli majoittaudut mieluummin lentokentän läheisyyteen, niin alueelta löytyy paljon hotelleja, joissa levähtää. Mutta jos sinulla on yhtään enempää aikaa matkallasi, niin suosittelemme tietysti pääkaupunkiin ajamista. Mahdollisuutena on myös tehdä retkiä lentokentän läheisyydessä sijaitsevalle Hurdals-järvelle tai lähempänä Osloa sijaitsevalle Norde Øyeren luontoreservaatille. Joka tapauksessa olet sitten pidemmällä tai lyhyemmällä loma- tai työmatkalla, niin Sixtin vuokra-auto allasi olet vapaa liikkumaan omien aikataulujesi puitteissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service