Autonvuokraus
Grimstad
Piilota
Norja // Grimstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Grimstad

Tutustu Norjan Grimstadiin sutjakkaasti hyppäämällä vuokra-auton rattiin Sixtin Autovuokraamosta ja hurauttamalla kohti vuonoja! Vuokraamalla mieleisesi ajoneuvon pääset etenemään jouhevasti kaupungin nähtävyyksiin tai työmatkalla ollessasi työtapaamisiin murehtimatta paikallisliikenteen vuoroista. Kattavassa autovalikoimassamme on niin sedaneita, maastureita kuin luksusautoja, jotta pystymme vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi matkallasi. Autonvuokraus kauttamme on helppoa niin netissä kuin Grimstadin Autovuokraamossamme, ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua ammattitaidolla viikon jokaisena päivänä.

 
 • Grimstad

  Sixt Autonvuokraus
  Industriveien 20
  4879 Grimstad

  ma. - pe.08:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Grimstadissa on näppärää, kun valitset Sixtin

Norjan kaunis luonto tarjoaa matkaajalle paljon nähtävää, mutta etäisyydet pohjoisessa ovat pitkiä. Autonvuokraus on siksi suositeltavin tapa tutustua Grimstadiin ja ympäröivään seutuun, etenkin jos haluat kartoittaa naapurimaatamme laajemminkin. Tarjoamme käyttöösi niin taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, jos matkaat yksin, perheen tai matkaseurueen kanssa. Valikoimistamme löytyy myös tilavia pakettiautoja suuremmalle matkatavaramäärälle, sekä vankkatekoisia maastureita, jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon. Otathan huomioon reissuun valmistautuessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian. Laadukkaista lisäpalveluistamme löydät lastenistuimet perheen pienimmille jäsenille, ja suosittelemme GPS-navigaattoria helpottamaan suunnistamistasi. Bluetoothilla mukavoitat matkaasi vielä lisää! Muutokset ja peruutukset kauttamme ovat maksuttomia, jos matkasi sattuukin estymään tai tapahtuu muuta vastaavaa.

Vuokra-autolla koet Grimstadin parhaat puolet sujuvasti

Grimstad on idyllinen pieni kaupunki Etelä-Norjassa valkoisiksi maalattuine puutaloineen ja kauniine kujineen. Täällä Henrik Ibsen kirjoitti ensimmäisen näytelmänsä ja Knut Hamsun vietti viimeiset elinvuotensa, ja kesäisin kaupungissa vietetäänkin kirjoilijoiden kunniaksi festivaalia. Kesäisin kaupungissa järjestetään myös muita festivaaleja, ja matkailijat pääsevät nauttimaan myös veneretkistä saaristossa, pyöräilemään pittoreskeja pyöräilyreittejä, ja käyskentelemään Dömmesmoen kauniissa puistossa, jossa sijaitsee myös Norjan puutarhanhoitomuseo. Kaupungissa on useita museoita, kuten Ibsen-museo, ja 1800-luvulta peräisin oleva majakka, johon etenkin lasten mielestä voi olla hauska päästä tutustumaan. Pääset näppärästi karauttamaan Grimstadista vuokra-autolla alueen isompiin kaupunkeihin Arendaliin ja Kristiansundiin, josta viimeisessä on myös lentokenttä. Grimstadissa pääset rentoutumaan hurmaavissa saaristolaismaisemissa, joten anna Sixtin auttaa sinut matkaan ja teet matkastasi vielä rentouttavamman elämyksen!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service