Autonvuokraus
Halden
Piilota
Norja // Halden
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Halden

Haldenin kaunis satamakaupunki avautuu luontevasti matkaajalle vuokra-autolla Sixt Autovuokraamosta. Pääset valloittamaan sen nähtävyydet ja ympäröivät vuonot omassa tahdissasi ajoneuvosi ohjauspyörän takaa, ja halutessasi tutustumaan lähiympäristöön laajemminkin. Voit tutustua laajaan autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme, ja suorittamaan autonvuokrauksesi saman tien. Korkealuokkaisessa vuokra-autokalustossamme on niin kaupunkiautoja, pakettiautoja kuin luksusautoja, joista voit valita mieleisesi ajopelin. Olemme tehneet vuokrauksesta mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, ja ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme onkin aina valmis auttamaan sinua niin paikan päällä kuin netissä, jos kysyttävää ilmenee.

 
 • Halden

  Sixt Autonvuokraus
  Svinesundparken 11
  1788 Berg i Østfold

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autovuokraamostamme löydät kattavia lisäpalveluita Haldenin matkallesi

Autonvuokraus Haldenissa tapahtuu näppärästi Sixtiltä, ja toimitamme mielellämme vuokra-auton sinulle haluamaasi osoitteeseen. Etsitkö taloudellista henkilöautoa, vai onko kenties tilava farmari paremmin tarpeisiisi sopiva? Löydät laadukkaasta autokalustostamme molempia automalleja, kuten myös vankat maasturit haasteellisimmille tieolosuhteille. Pakettiautoon saat pakattua huoletta isokokoisetkin matkatavarat mukaan telttoja, suksia tai vastaavia myöten. Saat kätevästi valittua ajoneuvon kategorian verkkosivuiltamme, mutta huomaathan, että emme voi taata jotakin tiettyä merkkiä. Tutustu ihmeessä myös monipuolisiin lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori on aina ulkomailla liikkuessa hyvä valinta, kun voit luottaa turvallisin mielin saapuvasi kohteeseesi missä tahansa tilanteessa ja säässä. Voit valita myös lisää vakuutuksia varaukseesi, kuten tuulilasivakuutuksen, tai alentaa omavastuutasi. Lisäämällä toisen kuljettajan tilaukseesi pääset levähtämään mukavasti ajovastuusta. Lue ihmeessä lisää verkkosivuiltamme klikkailemalla eteenpäin!

Autonvuokraus Haldenissa on sujuvaa Sixtiltä

Halden on hurmaava pikkukaupunki Norjassa Ruotsin rajan vieressä Iddefjordin vuonon äärellä. Sen kuuluisin nähtävyys lienee mahtava 1600-luvulta peräisin oleva Fredrikstenin linnake, joka on suosittu turistikohde. Kaupungin mukulakivetyt kadut, jokea pitkin kulkevat kävelykadut ja sijainti vuonon ääressä tarjoavat matkaajalle paljon nähtävää, ja pyöräilyreiteillä pääset nauttimaan paikallisesta luonnosta kaikkein otollisimmin. Ekåsin maatilalla sekä lapset että aikuiset pääsevät nauttimaan kiipeilymahdollisuuksista, jonka jälkeen pääsette Haldenin kanavalla rentoutumaan veneretkestä ja ihailemaan Brekken sulkuportteja, jotka ovat maan korkeimmat. Vuokra-autolla karautat Haldenista näppärästi myös pääkaupunkiin Osloon, joka on vain parin tunnin ajomatkan päässä, kuten myös Ruotsin Göteborg.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service