Autonvuokraus
Harstad
Piilota
Norja // Harstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Harstad

Yli sadassa maassa toimiva autonvuokrausketju Sixt pyrkii tarjoamaan vuokra-autoja käyttöösi missä ikinä liikutkin. Sixtiltä onnistuu helposti autonvuokraus Harstadissa, keskellä idyllistä Pohjois-Norjaa. Halutessasi voit tulla vuokraamaan auton suoraan kaupungin joustavin aukioloajoin palvelevasta toimipisteestämme, mutta jos tiedät jo etukäteen tarvitsevasi vuokra-autoa voit varata sen kätevästi etukäteen nettisivuiltamme tai puhelimitse. Autovuokraamomme Harstadissa tarjoaa kaupungissa vierailevien käyttöön monipuolisia ajoneuvoja. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi alueen luonnossa liikkuessa erittäin käytännöllisen maasturin, vaikkapa muuttokuorman kuljettamiseen soveltuvan pakettiauton tai tietysti perinteisempään ajoon soveltuvan farmari- tai henkilöauton.

 
 • Harstadin/Narvikin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 68
  8536 Evenes

  ma. - su.06:30 - 24:00
  Juhlapyhä06:30 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autovuokraamomme Harstadissa

Vuokratessasi auton meiltä tarjoamme sinulle erilaisia mahdollisuuksia tehdä autonvuokrauksestasi vieläkin sujuvampaa. Jos esimerkiksi tiedät ajavasi vuokra-autolla paljon, voit valita vapaiden ajokilometrien kilometripaketin. Jos taas tiedät suunnistavasi luontoon, voit liittää vuokra-autoosi navigointilaitteen. Matkustaessasi talvella suosittelemme sinua valitsemaan autoosi talvirenkaat ja lasten kanssa matkustaville tarjoamme esimerkiksi erilaisia lastenistuimia. Muista, että emme lupaa asiakkaillemme vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, mutta takaamme aina käyttöösi haluamaasi vuokra-autokategoriaan kuuluvan auton.

Vuokra-autolla Harstadissa

Pohjoisessa Norjassa sijaitseva Harstad on idyllinen ja luonnonläheinen paikka, missä vierailija voi päästä nauttimaan esimerkiksi upeista revontulista, jotka loimuavat taivaalla talvisin, tai kesällä vallitsevasta yöttömästä yöstä. Autonvuokraus Harstadissa voi olla kannattavaa vaikkapa revontulien tutkailuun sopivaa, kauempana kaupungin valoista sijaitsevaa paikkaa etsiessä, samoin kuin monien alueen nähtävyyksien tutkimisessa. Vuokra-autolla Harstadissa pyyhällät helposti esimerkiksi upealle Trondenesin niemelle, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungista. Niemellä voit tustua kiehtovaan Trondenesin keskukseen, jonka museo esittelee alueen mielenkiintoista historiaa viikinkiajoista lähtien. Alueella on myös kaunis Trodenesin keskiaikainen rantakirkko, missä pääsee ihastelemaan upeita gootti- ja barokkotyyliä edustavia taideteoksia. Lisäksi Trodenesissa on mahdollista lähteä halutessaan veneretkelle vuonolle ihailemaan upeita vuorenhuippujen kaunistamia maisemia. Vuokra-autolla matka taittuu myös Grottebadetiin, missä vierailijoille tarjoutuu upea mahdollisuus uida kaupungin alapuolella sijaitsevissa luolissa. Itse kaupungissa taas ei missään nimessä kannata ohittaa laiturin ihastuttavia tuoretta kalaa tarjoavia ravintoloita.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service